Πρωτότυπα μανικιούρ

841

To μανικιούρ είτε το πιστεύεις είτε όχι παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και πάντα γίνεται διακριτό από τους άλλους

Έτσι, λοιπόν, ένα δημιουργικό μανικιούρ με φωτεινά χρώματα και εξεζητημένα σχήματα θα δώσει σίγουρα bonus στην εμφάνιση σου. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και είτε προσπάθησε το μόνη σου είτε ζήτα από την nail artist σου να στο δημιουργήσει.

Οι επιλογές είναι πολλές και η πρωτοτυπία είναι το βασικό στοιχείο στα manicure που επιλέξαμε για σένα! Πάρε ιδέες και κάνε τους πάντες να σε ρωτούν πώς έκανες το συγκεκριμένο μανικιούρ!

Μανικιούρ Μισοφέγγαρο

μανικιούρ μισοφέγγαρο

ένα κλασικό μανικιούρ που χρονολογείται ήδη από τα roaring twenties, το στυλ μισοφέγγαρο έγινε δημοφιλές και πάλι στην εβδομάδα μόδας της νέας υόρκη, χάρη σε κάποιους σχεδιάστριες, όπως η charlotte ronson και η delpozo.

Γυάλινα νύχια

γυάλινα νύχια

το στυλ γυάλινα νύχια έκανε θραύση στο instagram ​​μόλις παρουσιάστηκε από τον νότιο κορεάτη δημιουργό park eun kyung. δύο χρόνια αργότερα, το στυλ έχει ήδη γίνει πραγματικά κλασικό.

Το κομψό, nude Μανικιούρ

το κομψό, nude μανικιούρ

το έτος 2015 συνέβη η επιστροφή του γυμνού στα νύχια. από τότε, οι επαγγελματίες πειραματίζονται με διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ, για να κάνουν αυτό το look στα νύχια πραγματικά κομψό.

Το Δίχρωμο Μανικιούρ

το δίχρωμο μανικιούρ

alexis mabille το 2015, chanel το 2016: δίχρωμα μανικιούρ έχουν καταλάβει τις πασαρέλες και μπορούν να φτάσουν πολύ τολμηρά στυλ, όταν αποτελούνται από φωτεινά χρώματα, όπως αυτής της δημιουργίας από την alicia torello.

Contour

contour

εμπνευσμένη από τις τεχνικές του μακιγιάζ, το περιγράμμα (contour) στα νύχια τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά. όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2015, το στυλ έφτασε σε νέα ενδυματολογικά ύψη στην πασαρέλα της vera wang για το 2016, χάρη σε ένα σχέδιο του jin soon choi.

μανικιούρ με μια βούλα

μανικιούρ με μια βούλα

τα πουά μανικιούρ αποτελούν μια μινιμαλιστική προσέγγιση που έγινε δημοφιλής από τον οίκο dior το 2016. το μανικιούρ με μία βούλα αποτελείται από μια μοναδική τελεία τοποθετημένη στην βάση του νυχιού.

Γραμμές στα νύχια

γραμμές στα νύχια

από την πασαρέλα της delpozo το 2015 έως τις τελευταίες δημιουργίες της rosa matilla για το elle της ινδονησίας, τον Ιανουάριο του 2017 αυτό το κομψό, λεπτεπίλεπτο στυλ αγαπήθηκε από τα nail salons όλου του κόσμου.

Νύχια με Μήνυμα

νύχια με μήνυμα

είμαστε όλο και πιο πρόθυμοι να διακοσμήσουμε το nail art μας με αυτοκόλλητα για να στείλουμε πολιτικά μηνύματα – ή απλά να δείξουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά μας.

Νύχια – Μωσαϊκό

νύχια – μωσαϊκό

τα νύχια μωσαϊκό (mosaic) λαμπιρίζουν στα χέρια από την άνοιξη του 2016. αυτή η δημιουργία από την sophie harris-greenslade χαρίζει καθαρή λάμψη και κομψότητα.

Αρνητικά Μανικιούρ – Negative Space manicure

αρνητικά μανικιούρ – negative space manicure

πάρα πολύ δημοφιλές από τότε που έκανε την εμφάνισή του το 2015, το negative space nail art δεν θα φύγει σύντομα από τη μόδα: το είδαμε τελευταία στην πασαρέλα του tanya taylor’s στην Νέα Υόρκη το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ