Τα μοδάτα παλτό του χειμώνα

770

Χρώμα, λιτές γραμμές και κομμάτια που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τα πάντα. Αυτά προστάζει η μόδα για τα παλτό του φετινού χειμώνα. Παρακάτω παρουσιάζονται έξι από τα αντιπροσωπευτικότερα των τελευταίων τάσεων.

  • Mε γούνα


Ρομαντικό και αμυδρά… σπορ, συνδυάζει παλτό και μπουφάν. Ανετο και βολικό, φοριέται παντού και με τα πάντα. Από το χιονοδρομικό μέχρι τη βραδινή έξοδο και από το ταγέρ μέχρι το τζιν.

  • Κοντή καπαρντίνα

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μια καπαρντίνα στην ντουλάπα της. Οι τάσεις για φέτος την θέλουν κοντή και σε ζωηρό χρώμα. Το ελεκτρίκ είναι ένα από αυτά και συγχρόνως είναι ένα χρώμα κλασικό που πάει με τα πάντα.

  • Παλ

Παρότι υπάρχει μια τάση να αποφεύγονται τα παστέλ χρώματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το παραπάνω παλτό φαίνεται όμορφο και πρακτικό. Είναι άνετο, ζεστό και ταιριάζει με τα πάντα: Και με τα επίσημα φορέματα και με τα χαλαρά πουλόβερ.

 

  • Λαμπερά χρώματα

Κλασικό σχέδιο παλτό, όμορφο κασμιρένιο ύφασμα, αλλά σε χρώμα που κάνει τη διαφορά.

  • Στρατιωτικό σικ


Ενα κλασικό παλτό με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και του δίνουν μια πιο μοντέρνα αίσθηση, σε ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει τον χειμώνα.

  • Λιτό σε καθαρές γραμμές

Μια απλή λεπτομέρεια, όπως ένα εσωτερικό φερμουάρ, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οπως στο παραπάνω, που το φερμουάρ του κρύβεται κάνοντας το παλτό να μοιάζει πιο λιτό και πιο κομψό. Το ζακάρ στο τελείωμα είναι η λεπτομέρεια που το καθιστά ιδανικό παλτό τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εξόδους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ