Οι 6 κανόνες του σουτιέν

771

Αν έχετε ποτέ απευθυνθεί σε ειδικό για τα σουτιέν τότε αυτό το άρθρο είναι για σας: Από το σωστό νούμερο μέχρι τα μυστικά της χρήσης του, αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα σουτιέν.

1. Το σουτιέν δεν θα είναι ποτέ ένα άνετο ρούχο.
Δεν είναι φόρμα. Η κύρια λειτουργία του είναι να υποστηρίξει το στήθος σας, γι ‘αυτό πρέπει να είναι σταθερό και να αγκαλιάζει τον κορμό σας. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να μπορείτε να χωρέσετε όχι περισσότερα από 2 δάχτυλα μεταξύ της πλάτης σας και του σουτιέν.

2.Κρατήστε τα κουμπωμένα
Όσο είναι στο συρτάρι, καλό είναι να μένουν κουμπωμένα, αλλιώς γαντζώνονται στα άλλα ρούχα και καταστρέφονται και αυτά και οι αγκράφες τους.

3. Θα πρέπει να έχετε σίγουρα περισσότερα από ένα σουτιέν.
Είναι εσώρουχα και θα πρέπει να έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρι στο συρτάρι σας. Μην φοράτε το ίδιο ζευγάρι εσωρούχων πολλές φορές την εβδομάδα.

4. Η ένωση
Το κέντρο του σουτιέν που συνδέει τα δύο cups θα πρέπει να είναι σε επίπεδη θέση στο στέρνο σας, χωρίς κενά ανάμεσα στο σώμα σας και το σουτιέν.

5. Πλύνετε τα σουτιέν στο χέρι
Θα μεγιστοποιήσει το προσδόκιμο ζωής τους.

6. Το μέγεθος του σουτιέν κάνει τη διαφορά
Πιθανότατα υπάρχει διαφορετικό μέγεθος σουτιέν σε διάφορα καταστήματα εσωρούχων. Ακριβώς όπως τα ρούχα και τα παπούτσια, τα μεγέθη των σουτιέν διαφέρουν πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here