Ποια είδη σεξ κάνουν καλό στην υγεία

926

Το σεξ συμβάλλει στην ψυχολογία μας με πολλές έρευνες που το αποδεικνύουν αυτό αλλά και χωρίς αυτές το καταλαβαίνουμε σίγουρα και μόνοι μας άλλωστε! Αποδεδειγμένα επίσης το σεξ βοηθάει και στην υγεία μας σε πολλούς τομείς στον οργανισμό μας. Παρακάτω θα δούμε τέσσερα είδη σεξ που βάσει ερευνών είναι τα καλύτερα για την υγεία μας!

Πρωινό σεξ

Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Queen’s στο Belfast της Ιρλανδίας έδειξε πως το πρωινό σεξ που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων. Κι αυτό επειδή διευκολύνει την ροή του αίματος στις αρτηρίες και έτσι ρίχνει την αρτηριακή πίεση. Πέρα από την υγεία άλλωστε σου φτιάχνει και τη μέρα!

Το σεξ με νεότερο

Όπως έχουν δείξει έρευνες, το σεξ με έναν/μια νεότερο/η σύντροφο ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και μειώνει έτσι τον κίνδυνο για εγκεφαλικό

Το kinky σεξ

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Medicine», έδειξε πως αυτοί που κάνουν kinky σεξ έχουν και λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα το σεξ αυτού του είδους αποσυμπιέζει τους συντρόφους από το άγχος και το στρες ενώ τους γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Συγχρονισμένο σεξ

Ο απόλυτος συγχρονισμός στο σεξ βοηθά επίσης πάρα πολύ στην υγεία και των δυο συντρόφων. Κι αυτό επειδή τους γεμίζει με περισσότερη ικανοποίηση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ