Τι πρέπει να ξέρεις αν σκέφτεσαι να κόψεις αφέλειες

931

Οι αφέλειες έχουν ένα μαγικό τρόπο να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνιση όποιας γυναίκας τις τολμήσει. Είναι stylish, σέξι και κομψές, αλλά ταυτόχρονα είναι και «μπελάς», αφού απαιτούν πολύ φροντίδα. Ακριβώς για αυτό λοιπόν, πριν πάρετε την μεγάλη απόφαση να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, σκεφτείτε τα παρακάτω, ώστε να μην κάνετε τη ζωή σας ακόμα πιο δύσκολη.

Την ποιότητα των μαλλιών σας

Αν κοπούν σωστά, μπορεί να κολακέψουν τα πολύ λεπτά ή αραιά μαλλιά. Μάλιστα, οι αφέλειες που γυρίζουν στο πλάι δίνουν την εντύπωση πιο πυκνών μαλλιών. Οι μακριές αφέλειες όμως κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Συνεπώς πρέπει να λάβετε υπόψιν σας την ποιότητα της τρίχας που έχετε.

Την υφή των μαλλιών σας

Ενώ είναι τέλειες για τα ολόισια μαλλιά και τα ελαφρώς σπαστά, οι αφέλειες μπορεί να αποδειχθούν τεράστιο λάθος για τα σγουρά μαλλιά συνεπώς συζητήστε με τον κομμωτή σας τις επιλογές σας σύμφωνα με την υφή των δικών σας μαλλιών.

Την υγεία των μαλλιών σας

Οι αφέλειες δεν είναι ότι καλύτερο για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που σπάνε. Επίσης, δεν είναι ότι καλύτερο και για τα υπερβολικά λιπαρά μαλλιά. Μιλήστε με τον κομμωτή σας σχετικά με την κατάσταση στην οποία είναι τα μαλλιά σας και εκείνος θα σας πει κατά πόσο είναι το σωστό κούρεμα για εσάς.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ