Διαχρονικά tips μακιγιάζ για κάθε γυναίκα

647

Το μακιγιάζ σε μια γυναίκα είναι ότι πιο απαραίτητο στη καθημερινή της ζωή. Είναι πολύ σημαντικό το μακιγιάζ σου να δείχνει φυσικό πάνω σου και να σου τονίζει τα χαρακτηριστικά. Διάβασε παρακάτω κόλπα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει.

Τοποθέτησε τον κορμό ενός κουταλιού στην εξωτερική γωνιά του ματιού σου και σχεδίασε μια ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το στρογγυλεμένο μέρος και δημιούργησε μια όμορφη καμπύλη για ένα τέλειο γατίσιο βλέμμα.

make-up1

Πάρε πούδρα σε σκόνη που διεισδύει περισσότερο και με ένα ειδικό πον-πον ή βαμβάκι πέρασε τις βλεφαρίδες δύο-τρεις φορές. Η βάση αυτή, θα τους δώσει όγκο, θα αφαιρέσει κάθε υγρασία, ενώ θα βοηθήσει την μάσκαρα να σταθεροποιηθεί καλύτερα.

plump-up-your-lashes.png

Χρησιμοποίησε ένα κουτάλι τοποθετώντας το στο κινητό βλέφαρο ώστε να τοποθετήσεις τη μάσκαρά σου εύκολα και χωρίς να αφήσεις υπολείμματα που θα χρειαστεί να καθαρίσεις.

make-up3

Πριν χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου, πέρασε ταμποναριστά στα χείλη σου μια διάφανη πούδρα σε σκόνη. Η υφή της θα δημιουργήσει σταθερότητα στο κραγιόν ενώ θα κάνει τα χείλη σου «ζουμερά».

make-uo4

Κρύψε τους μαύρους και τα κουρασμένα μάτια με τον κατάλληλο τρόπο. Δημιούργησε ένα τρίγωνο κάτω από το μάτι σου με την κορυφή του τριγώνου να βρίσκεται σχεδόν στο ύψος του τελειώματος της μύτης σου. Άπλωσε το κονσίλερ με τα δάχτυλά σου.

make-up5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ