Αλλεργία στα φιστίκια; Νέο φάρμακο υπόσχεται λύση!

698

Τρελαίνεσαι για τα φιστίκια και δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις. Πριν φας ένα γλυκό προσέχεις αν περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, μήπως και επηρεάσει την αλλεργία σου;

Ίσως σε λίγο καιρό, αυτά να αποτελούν παρελθόν.

Μια από τις πιο κοινές αλλεργίες, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο, είναι αυτή στα φιστίκια. Έχει υπολογιστεί ότι επηρεάζει περίπου το 2% του πληθυσμού και μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.
Χάρη σε ένα φάρμακο που αναπτύχθηκε από μια γαλλική βιο-φαρμακευτική εταιρεία, το άγχος για την αλλεργία στα φιστίκια μπορεί σύντομα να εξαφανιστεί!

Το προϊόν είναι παρόμοιο με ένα τσιρότο νικοτίνης και αυξάνει σημαντικά την ανεκτικότητα των φορέων στα φιστίκια, σύμφωνα με το CNN Money.

Η εταιρεία, DBV Technologies, ελπίζει να κυκλοφορήσει το προϊόν στην Αμερικάνικη αγορά στις αρχές του 2018 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αγορά της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Αυτή τη στιγμή το φάρμακο βρίσκεται στις κλινικές δοκιμές Φάσης ΙΙΙ.

Ακόμη δεν είναι σαφές αν όποιος φορά το επίθεμα θα μπορεί να καταναλώνει άφοβα φιστίκια, χωρίς να αγχώνεται για την αλλεργία του. Το πιο πιθανό είναι το φάρμακο αυτό να μειώνει τους κινδύνους από την τυχαία, περιστασιακή κατανάλωση φιστικιού, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ