6 συμβουλές ομορφιάς για ένα τέλειο βάψιμο

649

Πιο κάτω θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις 6 συμβουλές για κάνεις ένα υπέροχο μακιγιάζ. Τελειοποίησε το βάψιμο που κάνεις καθημερινά στο πρόσωπό σου με τα παρακάτω tips.

1. Εάν θέλεις να έχεις ένα εκπληκτικό μακιγιάζ που διαρκεί, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μετατρέψεις το eyeliner μολύβι σου σε μορφή gel. Αυτό το κόλπο γίνεται πραγματικότητα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο, απλά ζεσταίνοντας την μύτη του μολυβιού σου με έναν αναπτήρα και αφήνοντας το να κρυώσει για 15 δευτερόλεπτα. Αυτό το απλό μυστικό θα δώσει στη γραμμή του ματιού σου ένα πιο ομαλό και σταθερό αποτέλεσμα.

2. Σε περίπτωση που θελήσεις να τονίσεις όμορφα τη σκιά των ματιών, άπλωσε αρχικά σε ολόκληρο το βλέφαρο μια λευκή σκιά, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα είδος υποβάθρου για τις υπόλοιπες αποχρώσεις.

3. Η δημιουργικότητα και η επινοητικότητα είναι δυο στοιχεία που μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις για οτιδήποτε έχει να κάνει με το μακιγιάζ. Έτσι, χρησιμοποίησε ένα κουτάλι για να δημιουργήσεις το απόλυτο cat eye look.

4. Εάν θέλεις να κάνεις ένα smokey eye look, τότε ζωγράφισε μια δίεση με το μολύβι σου και ανακάτεψε με το δάχτυλο σου τις γραμμές. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

5. Επίσης, χρησιμοποίησε ένα κουτάλι για να αποφύγεις τις μουτζούρες από τη μάσκαρα την ώρα που την απλώνεις στις βλεφαρίδες σου.

6. Τέλος, μια ακόμη πολύ καλή λύση για το καλύτερο αποτέλεσμα ενός cat eye look είναι η χρήση του σελοτέιπ. Κόλλησε το στην άκρη του ματιού σου σαν οδηγό για την γραμμή που θέλεις να τραβήξεις με το eyeliner σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ