Απίστευτα παγάκια με γεύσεις! Πρέπει να τα δοκιμάσεις!

649

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με κάτι πρωτότυπο, γευστικό και εμφανίσιμο δοκίμασε… να φτιάξεις παγάκια γεύσεις!

Είναι άλλωστε η νέα μόδα στη μιξολογία, κοινώς στην τέχνη των κοκτέιλ. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να τα φτιάξεις και στο σπίτι.

1. Παγάκια με μυρωδικά και φρούτα

Απλά τεμάχισε το αγαπημένο σου φρούτο ή μυρωδικό, βάλτε στη θήκη για τα παγάκια και γέμισε με νερό.  Δοκίμασε να παγώσεις λεμόνι, φράουλα, μέντα, βασιλικό για ένα ολόκληρο βράδυ και το πρωί θα έχεις υπέροχα χρωματιστά παγάκια.

FruitIceCubes-1

2. Παγάκια με φρούτα του δάσους

Για την προετοιμασία, τεμαχίστε βατόμουρα ή άλλα φρούτα του δάσους, προσθέστε σε νερό στην παγοθήκη και να αφήστε τα να παγώσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτοί οι κύβοι φρούτων είναι η τέλεια προσθήκη για τα κοκτέιλ σας. Δοκιμάστε τα σε στο νερό σας και εκτινάξτε το μεταβολισμό σας!

flavored-ice-cubes

3. Παγωμένες μπάλες πεπονιού και καρπουζιού

Χρησιμοποιείστε μια κουτάλα παγωτού για να φτιάξετε ομοιόμορφες στρογγυλές μπάλες πεπονιού ή καρπουζιού. Βάλτε τις πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και αφήστε τις να παγώσουν για λίγες ώρες. Αυτές οι υπέροχες φρουτένιες μπάλες είναι ιδανικές για καλοκαιρινά κοκτέιλ και σαν συνοδεία αφρώδους οίνου

Melon-ball-ice-cubes

4. Παγάκια καφέ

Κάντε τον αγαπημένο σας κρύο καφέ ακόμη καλύτερο. Φτιάξτε τον καφέ σας και βάλτε τον στις παγοθήκες. Αφού περάσουν μερικές ώρες, τα παγάκια είναι έτοιμα. Βάλτε τα στον καφέ σας για εξτρά γεύση ή χρησιμοποιήστε τα σε κοκτέιλ με βάση καφέ

coffeeicecubes

Μπορείτε βέβαια να δοκιμάσετε όποιο συνδυασμό θέλετε και να ανακαλύψετε νέες γεύσεις. Το μόνο όριο είναι η φαντασία!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ