Νιώθω ότι τον χάνω… Τι πρέπει να κάνω;

750

Είσαι σε μια σχέση που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και δεν θέλεις να σταματήσει; Αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος σου απομακρύνεται;

Τι κάνεις;

Η καλύτερη συμβουλή προκειμένου να τον κερδίσεις εντελώς, είναι να τον κάνεις να αισθάνεται ότι τον σέβεσαι και τον θαυμάζεις.

Υπάρχουν δύο σημαντικά μυστικά για τους άνδρες και τα οποία οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν.

#1

Το πρώτο είναι, η γυναικεία χάρη. Αυτό σημαίνει ότι θα κρατάς μέσα σου τις συναισθηματικές αντιδράσεις σου ή θα τις μοιράζεσαι μόνο με την κολλητή σου. Προσπάθησε να είσαι ευχάριστη, χωρίς γκρίνιες, εκρήξεις και εξάρσεις. Επικοινώνησε με την καρδιά του, ενέπνευσε το σεβασμό του και κέντρισε την προσοχή του. Κάντον να νιώσει καλά, ιδιαιτέρως όταν είστε μαζί με κόσμο.

#2

Στη συνέχεια, το δεύτερο πιο σημαντικό μυστικό για τους άνδρες, είναι να τον κάνεις να αισθάνεται άνδρας. Λίγες γυναίκες ξέρουν αυτό το μυστικό και ακόμη λιγότερες το χρησιμοποιούν. Το κάνουν στην αρχή μιας σχέσης επειδή είναι ενθουσιώδεις για ένα νέο άνθρωπο στη ζωή τους. Αλλά από τη στιγμή που η σχέση περνάει σε μια πιο χαλαρή φάση, έχουμε την τάση να τον κάνουμε να νιώθει λιγότερο άνδρας.

Τεράστιο, τεράστιο λάθος.

Αυτός είναι ο διακόπτης διαπραγμάτευσης για τους περισσότερους άνδρες. Οι άνδρες δεν το συνειδητοποιούν, αλλά σίγουρα δεν θέλουν να είναι μαζί με μια γυναίκα που τους κάνει να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους.

Εάν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μυστικά, θα αρχίσετε να τον κάνετε να αισθάνεται καταπληκτικά. Στη συνέχεια θα αρχίσει να συνδέει αυτά τα συναισθήματα με σένα. Θα σταματήσει να συνδέει τη γυναίκα με την γκρίνια και το δράμα και θα καταλάβει ότι έχει δίπλα του ένα σπάνιο θησαυρό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ