5 λάθη των γυναικών που εκνευρίζουν τους άντρες

766

Όλες γνωρίζουμε ότι  κάποιες συνήθειές μας, εκνευρίζουν το σύντροφό μας. Όσο ερωτευμένος κι αν είναι, κάποια γυναικεία λάθη μπορούν να τον κάνουν έξω φρενών. Διάβασε πιο κάτω για να δεις ποια λάθη εξοργίζουν το αντρικό φύλο.

Το υπερβολικό μακιγιάζ

Εντάξει, καταλαβαίνουμε την ανάγκη σου να εμφανίζεσαι όμορφη και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Καλά κάνεις. Φρόντισε όμως όταν είσαι με το σύντροφό σου για μια απλή βόλτα (ή ένα σινεμά ρε αδερφέ) να ντύνεσαι και να βάφεσαι ανθρώπινα και όχι σα να σε περιμένει η Γκουίνεθ Πάλτρου με την Ντρου Μπάριμορ στα κόκκινο χαλί των Oscar. Είναι να προσέχεις τον εαυτό σου, αλλά κανείς ποτέ δεν αγάπησε τη γεύση της πούδρας ή το μέικ απ. Με μέτρο λοιπόν.

«Δεν έχω τίποτα»

Φυσικά και έχεις. Και το δείχνεις. Και τον εκνευρίζεις όσο δε φαντάζεσαι. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν εξαρχής οι γυναίκες έλεγαν τι είναι αυτό που τις απασχολεί και για ποιο λόγο έχουν κατεβάσει κάτι μούτρα μέχρι το… πάτωμα. Ο σύντροφός σου βλέπει ότι κάτι έχεις, ξέρει ότι στο μυαλό σου φταίει ΠΑΝΤΑ αυτός, αλλά κάνε ένα ψυχικό (;) και ενημέρωσε τον κι αυτόν τι στο καλό έκανε πάλι λάθος.

Ο πρώην

Όχι φυσικά οποιοσδήποτε πρώην, αλλά αυτός ο ένας που επιμένει να σε παίρνει τηλέφωνο τις πιο ακατάλληλες ώρες και να λειτουργεί σαν μην υπάρχουνε οι υπόλοιποι. Αυτό το «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς» πάντα τριγυρνάει στο μυαλό των αντρών και το τελευταίο που χρειάζονται είναι έναν απαιτητικό και προκλητικό πρώην να σε περιτριγυρίζει. Όχι, ούτε υπερβολικοί είναι, ούτε ζηλιάρηδες. Κανένας πρώην ποτέ δεν εμφανίστηκε τυχαία.

Η απαίτηση να βγαίνει με τις φίλες σου

Εντάξει, είναι φίλες σου, τις αγαπάς και τις βάζεις πάνω απ’ όλα. Εκείνος τι φταίει; Χρειάζεται χρόνο μαζί σου, όπως ακριβώς χρειαζόμαστε και με τον εαυτό μας. Σχέση έχετε, δεν γίνατε σιαμαίοι, γι’ αυτό φρόντισε να περνάς χρόνο με τις φίλες σου όπως κι εκείνος θέλει να μένει μόνος με τους δικούς του φίλους. Και όταν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να μην κρατάς μούτρα για καμία εβδομάδα. Ούτε οι δικές σου φίλες θα εξακολουθήσουν να είναι και δικές του μετά το χωρισμό, ούτε οι δικοί του φίλοι θα είναι «διαθέσιμοι» για σένα.

Η αναποφασιστικότητά σου

Ποιος άντρας τόλμησε ποτέ να ρωτήσει τη σύντροφό του «Τι θα φας» και δεν το μετάνιωσε μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο; Κανένας. Και το πρόβλημα δεν παρατηρείται φυσικά μόνο στο θέμα του φαγητού. Οι γυναίκες έχουν μια τάση να υπεραναλύουν καταστάσεις και να δυσκολεύουν τόσο πολύ να καταλήξουν σε ένα τελικό συμπέρασμα που είναι πιο εύκολο για τους άντρες να πάνε στο φεγγάρι και να γυρίσουν, παρά να σε περιμένουν να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις. Που θα πάμε, τι θα κάνουμε, πότε θα το κάνουμε και με ποια παρέα; Άφησε το. Θα αποφασίσει ο σύντροφός σου. Το να σε περιμένει είναι κουραστικό, ψυχοφθόρο και εκνευριστικό. Τι σου ζήτησε δηλαδή; Μια απόφαση σου ζήτησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ