Εντυπωσιακό! Πως το περπάτημα προδίδει τη σεξουαλική σου ζωή!

674

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, προσπάθησε να κατηγοριοποιήσει οπτικά τις γυναίκες που έχουν οργασμούς. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το κατάφερε σε ένα μεγάλο βαθμό!

Τα αποτελέσματα… εντυπωσιακά!

Οι γυναίκες που περπατούν με ένα ενεργητικό και αέρινο διασκελισμό είναι πιο πιθανό να εμφανίζουν συχνότερα κολπικούς οργασμούς!

Οι ερευνητές έβαλαν γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική συμπεριφορά τους και τις χώρισαν σε δύο ομάδες: α) γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό τακτικά, και β) εκείνες που σπάνια έχουν.

Υπέδειξαν στις δύο ομάδες να περπατήσουν 100 μέτρα, και ταυτόχρονα να κάνουν ευχάριστες σκέψεις (όπως η επίσκεψη σε μια ωραία καλοκαιρινή παραλία). Στη συνέχεια επανέλαβαν την ίδια διαδρομή αλλά αυτή τη φορά σκέφτονταν μια καυτή βραδιά με το αρσενικό των ονείρων τους.

Καθώς οι γυναίκες περπατούσαν, δύο σεξολόγοι, οι οποίοι δεν γνώριζαν σε ποια ομάδα άνηκε κάθε γυναίκα, αξιολόγησαν το περπάτημα των γυναικών και κατάφεραν να αναγνωρίσουν σωστά το 81%.

Πως είναι δυνατόν οι γοφοί να τις πρόδωσαν;

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι οι κολπικά οργασμικές γυναίκες δεν έχουν μπλοκαρισμένους τους μύες της πυέλου, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα ένα φυσιολογικό, ενεργητικό και αέρινο περπάτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ