Δεν με πήρε τηλέφωνο, τι μπορεί να σημαίνει;

727

Σου ζήτησε να βγείτε έξω και δέχθηκες. Περάσατε καταπληκτικά, φάνηκε ότι υπήρχε χημεία μεταξύ σας και ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Από τότε όμως… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!

Τι συμβαίνει;

Εδώ είναι οι 5 πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν επικοινωνούν, ακόμα και μετά από ένα επιτυχημένο ραντεβού:

Λόγος # 1: Δεν είναι ειλικρινής
Συναντηθήκατε, μιλήσατε, ανταλλάξατε τηλέφωνα, αλλά… δεν φαίνεται να παίρνει πρωτοβουλία για να βρεθείτε. Τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Οι άντρες συχνά δυσκολεύονται να μοιραστούν την αλήθεια για τα συναισθήματά τους με τις γυναίκες. Ειδικά όταν έχουν μόλις γνωριστεί. Ίσως ήδη βλέπει κάποια άλλη. Μπορείς να ρωτήσεις, έτσι λίγο επιπόλαια με παιχνιδιάρικο τρόπο, «Είμαι περίεργη, μήπως βλέπεις κάποια κοπέλα αυτό τον καιρό;”. Προκάλεσε την ειλικρίνεια του. Αν περιμένεις, θα μείνεις με την απορία και ενδεχομένως θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Λόγος # 2: Είναι οπαδός των ευκαιριακών σχέσεων
Αν ένας άντρας σε συμπαθεί, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για μια ευκαιριακή σχέση και αντιλαμβάνεται ότι δεν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος, αυτός ενδεχομένως θα αποχωρήσει – εν μέρει από σεβασμό ή για να ικανοποιήσει τις δικές του εγωιστικές επιθυμίες με κάποια άλλη. Με το να μην επικοινωνεί μαζί σου είναι ο τρόπος του για να σου δώσει να καταλάβεις ότι μάλλον θέλετε διαφορετικά πράγματα, χωρίς να χρειάζεται να το στο πει ευθέως. Συνεπώς, είσαι τυχερή που δεν επικοινωνεί μαζί σου και έτσι θα πρέπει να το δεις!

Λόγος # 3: Ήταν απλά ευγενικός
Έδωσες ποτέ το τηλέφωνο σου σε έναν άντρα που στο ζήτησε, χωρίς όμως να έχεις διάθεση να το συνεχίσεις; Το έκανες έτσι απλά για να είσαι ευγενική ή για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Το ίδιο κάνουν και οι άντρες. Μερικές φορές οι άντρες μπορούν να απολαύσουν μια συνομιλία, αλλά πραγματικά δεν ενδιαφέρονται για κάτι περισσότερο. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας άντρας ήταν απλά ευγενικός ζητώντας σου το τηλέφωνο σου.

Λόγος # 4: Έχασε το ενδιαφέρον του
Στην αρχή ενδιαφερόταν, αλλά κάτι συνέβη στην πορεία για να αλλάξει τον τρόπο που σε βλέπει. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως ένιωσε κάποια ανησυχία από σένα ή να συνειδητοποίησε ότι περίμενες πολλά από αυτόν, οπότε δεν ήξερε πώς να το χειριστεί. Ή ίσως αισθάνθηκε μια μικρή  δόση απελπισίας στο βλέμμα που του έλεγε όλο νόημα “Θα με πάρεις τηλέφωνο, έτσι;”. Όλα αυτά, ειδικά όταν εκδηλώνονται στην αρχή μιας γνωριμίας, είναι κάθε άλλο παρά ελκυστικά. Χαλάρωσε! Αν τηλεφωνήσει, τηλεφώνησε. Αν όχι, ξέρεις ότι δεν ήταν ο σωστός ή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Λόγος # 5: Έχασε το τηλέφωνο σου
Ναι, μερικές φορές (ελάχιστες) μπορεί να συμβεί πραγματικά. Μπορεί πράγματι να έχασε το τηλέφωνο σου και να μην μπορεί να σε βρει. Δυστυχώς, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, οι περισσότερες γεμίζουν το κεφάλι τους με αρνητικές σκέψεις. Σκέψου θετικά και κοίτα μπροστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ