Στρινγκ: Πόσο επικίνδυνα είναι για την υγεία μας;

1145

Είναι όμορφα, σέξι και κάνουν τους άντρες να… ανεβάζουν θερμοκρασία!

Τα λατρεύουμε ακόμη κι αν μας ταλαιπωρούν κάποιες φορές. Μας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και σίγουρη είναι η πρώτη μας επιλογή για μια “καυτή” βραδιά.

Πόσο ασφαλή είναι όμως για την υγεία μας; Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσω πρόβλημα στον οργανισμό μου;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε έτσι απλά να κατηγορήσουμε το αγαπημένο μας στρινγκ ότι βάζει την υγεία μας σε κίνδυνο.

Σίγουρα, ο βαθμός που μπορεί να μας επηρεάσει το γεγονός ότι επιλέγουμε να φορέσουμε στρινγκ, εξαρτάται από το πόσο είναι επιρρεπής είναι ο οργανισμός μας σε λοιμώξεις και ερεθισμούς.

Αν κάποια είναι υγιής, δεν υπάρχουν πραγματικά οποιοιδήποτε κίνδυνοι!

Το θέμα είναι αν έχετε μια προδιάθεση σε μολύνσεις του ουροποιητικού ή του κόλπου, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτές, αν φοράτε στρινγκ.

Αλλά υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά των στρινγκ που σας βάζουν σε κίνδυνο και εγκυμονούν κινδύνους για την υγείας μας.

Πολλά στρινγκ, ιδιαίτερα αυτά με τις σέξι δαντέλες, είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν αναπνέουν, σε αντίθεση με τα κλασσικά βαμβακερά.

Θα πρέπει να επιλέγουμε αποκλειστικά βαμβακερά εσώρουχα. Αυτό αφορά το υλικό ολόκληρου του εσωρούχου και όχι μόνο το ύφασμα στο καβάλο.

Όταν το εσώρουχο δεν είναι βαμβακερό τόσο λιγότερο αναπνέει το δέρμα, επιτρέποντας έτσι σε περισσότερη υγρασία να παγιδευτεί. Αυτό κάνει πιο πιθανή την προσβολή μας από λοιμώξεις.

Επιπρόσθετα, ακόμη και αν ολόκληρο το εσώρουχο είναι από βαμβάκι, το πολύ λεπτό σχήμα του στρινγκ δημιουργεί εγγενείς κινδύνους.

Τα γεννητικά όργανα είναι πολύ πιο εκτεθειμένα σε ό,τι φοράτε και με δεδομένη την αύξηση των κολάν και κολλητών τζιν, τα οποία έχουν όλα Lycra, Spandex, κλπ, υπάρχει και πάλι ο κίνδυνος εγκλωβισμού υγρασίας.

Τέλος, η λεπτή λωρίδα του υλικού στο καβάλο τείνει να κινείται γύρω από την ευαίσθητη περιοχή και με τον τρόπο αυτό να μεταφέρει βακτηρίδια από το ένα σημείο στο άλλο. Για τον λόγο αυτό υπάρχει υψηλός κίνδυνος, αν έχετε κάποια βακτηριδιακή μόλυνση, να “φουντώσει” και να σας δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και σε περιοχές που δεν έχουν σχέση με την αρχική λοίμωξη.

Οι κυριότεροι κίνδυνοι για την υγεία όταν φοράμε στρινγκ είναι οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί

Τα στρινγκ ενέχουν επίσης τον κίνδυνο του εξωτερικού ερεθισμού.

Από τη συνεχή τριβή των μαλακών ιστών από τις λεπτές λωρίδες του στρινγκ, δημιουργούνται ερεθισμοί και σημάδια. Αυτά τα σημάδια συνήθως παρατηρούνταν στις γραμμές του σουτιέν, αλλά τώρα με την αύξηση των στρινγκ, γίνονται όλο και πιο συχνά.

Όσο για άλλους σοβαρούς ιατρικά κινδύνους… αιμορροΐδες!

Τα στρινγκ είναι απίθανο να προκαλέσουν πραγματικά αιμορροΐδες, αλλά κάλλιστα να επιδεινώσουν την κατάσταση. Φορώντας ένα στρινγκ, ενώ έχετε περίοδο, μπορεί να αυξήσει ελαφρώς τους κινδύνους αυτούς.

Αν είστε ήδη επιρρεπείς σε λοιμώξεις, η περίοδός σας είναι μια ιδιαίτερα ευάλωτη στιγμή. Το pH του κόλπου είναι συνήθως όξινο, και το αίμα αυξάνει το pH σας.

Έτσι, όταν το pH σας ανεβαίνει, τα βακτήρια έχουν μια μεγαλύτερη πιθανότητα να αυξηθούν.

Αν όμως δεν έχετε ιστορικό λοιμώξεων, μπορείτε να φοράτε στρινγκ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συμπερασματικά, αν είστε υγιής, δεν υπάρχουν πραγματικά οποιοιδήποτε κίνδυνοι από το στρινγκ.

Εάν είστε επιρρεπείς σε λοιμώξεις, τα στρινγκ σίγουρα θα αυξήσουν τον κίνδυνο. Αλλά αν έχετε αγοράσει ποιοτικά βαμβακερά εσώρουχα, τα πλένετε συχνά και διατηρείται την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής σας, μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ