5 μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου

929

Όλες οι γυναίκες, μόλις αισθανθούμε ασφάλεια και σιγουριά σε έναν άντρα, μπορούμε να του εμπιστευτούμε οποιοδήποτε μυστικό. Ειδικά όταν νομίζουμε (ακόμα και αν είναι) ο ένας και ο μοναδικός. Υπάρχουν όμως πράγματα που δεν πρέπει να του αποκαλύψεις έτσι ώστε να μην χαλάσει η σχέση σας. Διάβασε πιο κάτω ποια πράγματα είναι αυτά.

1. Τα μυστικά της φίλης σου! Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που δεν πρέπει πότενα μοιραστείς με το φίλο σου. Η φίλη σου ( ή οι φίλες) σε εμπιστεύεται και αναμένει από εσένα να κρατήσεις τα μυστικά της ή τα συναισθήματά της! Συγχρόνως, οι άντρες τις περισσότερες φορές δεν πολύ κατανοούν τις συζητήσεις των γυναικών άρα ακόμα ένας λόγος για να κρατήσεις τις συζητήσεις μακριά από το σύντροφό σου!

2. Κωδικοί πρόσβασης… παντός είδους! Ακόμα και αν του έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη, οι κωδικοί πρόσβασης σου ανήκουν μοναχά σε εσένα! Για σκέψου να χωρίσεις με το σύντροφό σου και να βρεθείς προ εκπλήξεως!

3. Τα συναισθήματά σου για την οικογένειά του! Κυρίως αναφερόμαστε για τα τυχόν αρνητικά συναισθήματα προς την οικογένειά του! Υπάρχουν σίγουρα αρκετοί άντρες που δεν θα επιθυμούσαν να ακούσουν πως δεν συμπαθείς τους γονείς ή τα αδέρφια τους! Καλό θα ήταν να κρατήσεις τα συναισθήματά σου για εσένα μια και η οποιαδήποτε αποκάλυψη μπορεί να κάνει το σύντροφό σου λυπημένο ή ακόμα και να καταστρέψει τη σχέση σου!

4. Να αναφερθείς στο παρελθόν σου …αναλυτικά! Δεν χρειάζεται να δώσεις πάρα πολλές πληροφορίες για την προηγούμενή (ή προηγούμενές σου) σχέσεις! Κράτησε σκέψεις και συναισθήματα για εσένα! Αυτό θα προκαλέσει προβλήματα σε μετέπειτα στάδιο ακόμα και αν ο σύντροφός σου φαίνεται δεκτικός στο να ακούσει!

5. Τέλος τα μυστικά της οικογενείας σου! Και εννοούμε όλης της οικογένειας αδερφές, μαμά και μπαμπά. Τα μυστικά που σου μοιράζεται η οικογένειά σου είναι για να τα μοιράζεται μαζί σου και όχι για να τα μαθαίνει το αγόρι σου. Μέγα λάθος εάν το κάνεις διότι αύριο μεθαύριο θα του δώσεις δικαιώματα να μιλάει γι αυτούς και να τους κατακρίνει και αυτό είναι το τελευταίο που θα ήθελες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ