4 λόγοι που κάνουν τους άντρες… καλύτερους σύμβουλους σχέσεων!

605

Κάθε φορά που έχεις ένα θέμα με τη σχέση σου ή προσπαθείς να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την καρδιά του… τρέχεις στην κολλητή σου.

Πολλές φορές μάλιστα γίνεται σύσκεψη κορυφής μεταξύ όλων των φιλενάδων, προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις.

Όμως ξανασκέψου το!

Δες γιατί θα πρέπει να ρωτήσει κάποιον άντρα φίλο σου και να του ζητήσεις τις συμβουλές του!

1. Είναι προφανές! Είναι άντρες και ξέρουν καλύτερα τους άντρες: Ξέρουν πώς λειτουργούν οι άντρες και ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από τη συμπεριφορά τους.

2. Είναι προστατευτικοί:  Ο κολλητός σου συνήθως σε έχει σαν μικρή αδερφή. Σε προστατεύει και σε συμβουλεύει, χωρίς να μπαίνουν στη μέση αντιζηλίες και ανταγωνισμοί, που ενδεχομένως θα είχες με την  κολλητή σου. Επειδή σε προσέχει, δεν θέλει να πληγωθείς και θα σε βάλει στο δρόμο της σύνεσης. Ως εκ τούτου, οι συμβουλές του είναι ελεύθερες από δεύτερες σκέψεις και συμφέροντα.

3. Χρειάζεσαι επιβεβαίωση από έναν άντρα: Όσο επιφανειακό κι αν ακούγεται πάντα ένα κοπλιμέντο είναι απαραίτητο. Τονώνει την αυτοπεποίθηση σου, η οποία βρίσκεται στα τάρταρα όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου. Ένας καλός λόγος από τον άντρα φίλο σου μετράει δεκαπλάσια απ’ ότι από την κολλητή σου! Κι αυτό γιατί, όπως έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση από το σύντροφό σου, έτσι χρειάζεσαι και την επιβεβαίωση του άλλου φύλου. Ακόμη κι αν είναι ο κολλητός σου. Όταν αναρωτιέσαι αν φταίει η εμφάνισή σου για την απόμακρη στάση που κρατάει ο άλλος, μια καλή κουβέντα του κολλητού θα σου υπενθυμίσει ότι “αρέσεις” ακόμα!

4. Οι άνδρες είναι λογικοί: Οι γυναίκες είμαστε πολύ συναισθηματικές. Έχουμε την τάση να αντιδρούμε με βάση την καρδιά μας και όχι το μυαλό μας. Αυτό μπορεί να είναι κακό, γιατί, μερικές φορές οδηγούμε τον εαυτό μας και τη σκέψη μας στην ατέρμονη ανακύκλωση του θέματος που μας απασχολεί χωρίς να καταλήγουμε πουθενά. Ο άντρας θα δει ψύχραιμα το θέμα και με αποφασιστικότητα θα πει τη γνώμη του.

Γι’ αυτό, από κοντά τους κολλητούς γιατί εκτός από καλή παρέα είναι και … οι καλύτεροι σύμβουλοι σχέσεων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ