Πόνοι περιόδου και αιθέρια έλαια: Πώς μπορούν να βοηθήσουν;

811

Απαλό μασάζ με αιθέρια έλαια

Τα αιθέρια έλαια έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορούν να λειτουργήσουν κατασταλτικά αλλά και προληπτικά. Καλό θα είναι να τα χρησιμοποιήσετε 4 μέρες πριν την περίοδό σας ή μόλις εμφανιστούν τα προειδοποιητικά συμπτώματα.

Εκείνα που βοηθούν στην καταπολέμηση της δυσμηνόρροιας είναι το χαμομήλι (το οποίο ονομάζεται και «έλαιο της μήτρας»), η ματζουράνα, το γιασεμί, ο άρκενθος, το κυπαρρίσι, το δενδρολίβανο και το ιεροβότανο.

Δείτε εδώ ποια είναι τα ιδανικά λάδια με αιθέρια έλαια: Κάντε το καλύτερο μασάζ με αυτό το μοναδικό λάδι με αιθέρια έλαια!

Κάντε μασάζ στην κοιλιά σας με κυκλικές κινήσεις από δεξιά προς τα αριστερά μέχρι να απορροφηθεί το αιθέριο έλαιο. Αφού τελειώσετε με το μασάζ σκεπαστείτε με μια κουβέρτα και μείνετε χαλαρές. Μην απογοητευτείτε αν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα καθώς με λίγη υπομονή θα παρατηρήσετε βελτίωση στις επόμενες περιόδους σας.

Όσο περισσότερα αιθέρια έλαια συνδυάσετε, τόσο πιο δραστικό θα είναι το αποτέλεσμα. H αναλογία είναι συνολικά 3 σταγόνες αιθέριων ελαίων (πριν την περίοδο) ή 5 σταγόνες (κατά τη διάρκεια της περιόδου, όταν νιώθετε έντονο πόνο) ανά 5 ml από οποιοδήποτε φυτικό λάδι (π.χ. αμυγδαλέλαιο). Πραγματοποιήστε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από δεξιά προς τα αριστερά, μέχρι να απορροφηθεί το λάδι.

πόνοι περιόδου και αιθέρια έλαιαΔιαβάστε ποια είναι τα ιδανικά λάδια με αιθέρια έλαια: Κάντε το καλύτερο μασάζ με αυτό το μοναδικό λάδι με αιθέρια έλαια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ