Μείωσε την τριχόπτωση με φυσικό τρόπο

673

Θα έχεις παρατηρήσει ότι κάθε μέρα, όταν χτενίζεσαι αλλά και γενικά, χάνεις τρίχες. Αν εξαιρέσουμε τη φυσιολογική τριχόπτωση κατά την οποία καθημερινά χάνονται τρίχες λόγω της φυσικής ανανέωσης, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθεί η τριχόπτωση στα μαλλιά σου. Αντιμετώπισε λοιπόν την τριχόπτωση φυσικά.

Πάρε φυσικό ελαιόλαδο και ζέστανε το έτσι ώστε να είναι ζεστό, αλλά όχι πάρα πολύ καυτό. Τρίψε απαλά το τριχωτό της κεφαλής σου. Βάλε ένα σκουφάκι μπάνιου στο κεφάλι σου και άφησε το για μια ώρα. Στη συνέχεια ξέπλυνε τα μαλλιά με το σαμπουάν σου.

Κάνε μασάζ κεφαλής. Το μασάζ στο τριχωτού της κεφαλής σας για λίγα λεπτά την ημέρα, θα βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας. Η καλή κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής κρατά τα τριχοθυλάκια ενεργά. Χρησιμοποίησε λίγες σταγόνες λεβάντας για το μασάζ!

Εφάρμοσε ζεστό πράσινο τσάι (δύο φακελάκια σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό), στο τριχωτό της κεφαλής σου και άφησε το μείγμα για μια ώρα. Έπειτα ξέπλυνε. Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν την τριχόπτωση ενώ ενδυναμώνουν και βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Βάλε το διαλογισμό στη ζωή σου. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, τις περισσότερες φορές, η βασική αιτία για την απώλεια μαλλιών είναι το στρες και η ένταση. Ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της τριχόπτωσης και στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ