4 τρόποι για να αγαπήσεις το σώμα σου

726

Πολλές φορές έχουμε αισθανθεί ότι το σώμα μας δεν είναι ωραίο. Βγαίνεις έξω και δεν νιώθεις καθόλου άνετα με το κορμί σου. Διάβασε παρακάτω 4 εύκολους τρόπους για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να νιώθεις άνετα και σέξι με το σώμα σου.

Φόρεσε Κόκκινο

Μελέτες αποδεικνύουν ότι το κόκκινο χρώμα ξυπνά τον αισθησιασμό μας και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο σέξι. Φόρεσε ένα κόκκινο σάλι, ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες, ένα σέξι κόκκινο φόρεμα ή βάψε τα χείλη σου στο πιο φλογερό χρώμα.

Ντύσου Για Έξοδο

Μπορεί να είσαι όλη μέρα στο σπίτι, πρέπει όμως να βγάλεις τις φόρμες και τις παντόφλες για να νιώσεις σέξι. Περιποιήσου τον εαυτό σου, ντύσου με κάτι που σε κολακεύει, βάλε τη σέξι πλατφόρμα σου και νιώσε έτοιμη για φλέρτ, ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Φόρεσε Τακούνια

Ξέχασε τις μπαλαρίνες όταν θέλεις να νιώσεις γυναίκα. Φόρεσε τακούνια κι εκτόξευσε στα ύψη τη σεξουαλικότητά σου. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική έρευνα, φορώντας τακούνια γυμνάζεις τους μυς του πυελικού εδάφους, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική σου ικανοποίηση.

Πέταξε το εσώρουχο

Απόψε έχεις ραντεβού; “Ξέχασε” να φορέσεις το εσώρουχό σου. Σύμφωνα με τον Ramani Durvasula, καθηγητή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, θα νιώσεις αμέσως άτακτη και πολύ σέξι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ