Πολλαπλοί οργασμοί: 4 μυστικά για να τους πετύχεις

701

Είναι πολλά ωραία πράγματα που λένε πως σε υπερβολικές ποσότητες μπορούν να σε βλάψουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί ο γυναικείος οργασμός σε «μεγάλη ποσότητα». Υπολογίζοντας μάλιστα πως 200 οργασμοί τον χρόνο κάνουν πολύ καλό στην υγεία σου τότε οι πολλαπλοί κρίνονται απολαυστικοί και απαραίτητοι.

Δεν είναι και το πιο απλό για μια γυναίκα, αλλά από τη στιγμή που μπορείς να έχεις έναν, τι σε εμποδίζει να έχεις και λίγους παραπάνω;

Άλλαξε τρόπο σκέψης

Bίωσε την ερωτική επαφή με θετική διάθεση και έχοντας στο μυαλό σου όχι τον έναν οργασμό, αλλά περισσότερους. Αυτή η υγιής σκέψη θα σε βοηθήσει να έρθεις σε συγχρονισμό με το σώμα σου. Αυτό θα σε κρατήσει πνευματικά και σωματικά σε εγρήγορση μετά τον πρώτο οργασμό και θα σου υπενθυμίζει πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η ερωτική σου επαφή.

Χαλάρωσε και άδειασε το μυαλό σου

Kαι εκεί που είπαμε πως πρέπει να έχεις στο νου σου τους οργασμούς που έρχονται τώρα σου λέμε πως χρειάζεται να σταματήσεις να τους σκέφτεσαι! Τι εννοούμε; Μην αφήσεις τον εαυτό να σκέφτεται καθ όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης τον οργασμό που έρχεται. Συγκεντρώσου στο πως νιώθεις και στις στιγμές απόλαυσης που σου χαρίζει ο παρτενέρ σου. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν αν μείνεις χαλαρή.

Πειραματίσου και βρες τον τρόπο που σου αρέσει

Γνωρίζεις καλά το σώμα σου και ξέρεις με ποιον τρόπο διέγερσης φτάνεις στην κορύφωση και εκεί ακριβώς θα πρέπει εσύ και ο σύντροφός να επικεντρωθείτεε. Μετά τον πρώτο οργασμό συνεχίστε με τον τρόπο που σε… «ολοκληρώνει» αλλά αλλάξτε στάση ή ένταση. Και όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή τα πάντα είναι θέμα καλής επικοινωνίας.

Κάνε γυμναστική

Προσπάθησε να διατηρείς άψογη τη φόρμα σου στην συγκεκριμένη περιοχή με το να κάνεις συχνά τις περίφημες ασκήσεις Kegel. Όπως θα ξέρεις ο οργασμός είναι ουσιαστικά η έντονη σύσπαση των μυών της περιοχής. Το να τους κρατάς δυνατούς με αυτές τις ασκήσεις αυξάνεις την κυκλοφορία του αίματος και κάνεις έτσι τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις εφικτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ