Πως θα καταλάβω πως είναι ο ΕΝΑΣ; Μέθοδος 2/4

691

Το αιώνιο ερώτημα. Είναι ο ΈΝΑΣ; Αυτός που ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή θα συναντήσω και θα γίνει όλη μου η ζωή;

Υπάρχουν 4 μέθοδοι για να σιγουρευτείς και σήμερα σου παρουσιάζουμε την δεύτερη με τίτλο “Πώς σου φέρετε;”

Στις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε και τις υπόλοιπες μεθόδους, ελπίζοντας να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τον.. ΕΝΑ!

1. Παρατήρησε πότε λέει “Σ’ αγαπώ”!: Είναι σημαντικό να σου απαντάει “Σ’ αγαπώ κι εγώ” όταν του λες το πολυπόθητο σ’ αγαπώ, αλλά είναι σημαντικό να μην το λες πάντα πρώτη. Πρέπει κάποιες φορές να το λέει κι αυτός. Αυτό δείχνει ότι σε σκέφτεται κι αυτός και ότι δεν ακολουθεί απλά το σενάριο που εσύ γράφεις… Πάντως, αν δεν στο λέει, δώστου μια ευκαιρία! Κάποιοι άντρες στην αρχή είναι ντροπαλοί ή δεν εκδηλώνονται εύκολα. Πες του ότι θα ήθελες να το ακούς καμιά φορά και από αυτόν και κάντον να νιώσει άνετα.

2.  Σιγουρέψου ότι δεν σε πιέζει να για περισσότερη “οικειότητα”: Κάποιος που θέλει να ευχαριστηθεί το κορμί σου πριν η καρδιά σου να το θέλει, είναι ξεκάθαρο ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα θέλω σου. Αν δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει τις επιθυμίες του στο σεξ, προφανώς δεν θα μπορέσει να το κάνει και όταν πρόκειται για την οικογένεια του.

 

3. Πρόσεξε αν σε ελέγχει: Αν σε καθημερινή βάση σου λέει τι να κάνεις, αν προσπαθεί να ορίσει τη ζωή σου ή να χειριστεί τα συναισθήματα σου για να πάρει αυτό που θέλει… ΠΡΟΣΕΞΕ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ανασφαλής και θέλει να έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Ο ΈΝΑΣ πρέπει να νιώθει ασφάλεια κοντά σου και να σε αφήνει να ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!

 

4. Δες αν σε κρατάει μακριά από τους κολλητούς του: Αν αρνείται να σε περιλάβει στα πλάνα του και αποφεύγει να σου λέει τι κάνει με τους κολλητούς του όταν βγαίνει έξω τα βράδια, είναι προφανές ότι δεν είναι έτοιμος να σε περιλάβει και στη ζωή του. Άσε που μπορεί να υπάρχει και κάποιο “σκοτεινό μυστικό”…

 

5. Έλεγξε αν υπάρχεις στο μέλλον που φαντάζεται:  Αν η σχέση σας δεν είναι ακόμη στη φάση που συζητάτε το μέλλον σας ανοικτά, έλεγξε αν αφήνει υπονοούμενα σχετικά με το πως φαντάζεται τα επόμενα χρόνια. Ακόμη κι ένα σχόλιο σχετικά με το τι θα κάνετε το καλοκαίρι ή του χρόνου τα Χριστούγεννα… είναι καλό σημάδι!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ