Πώς θα καταλάβω πως είναι ο ΕΝΑΣ; Μέθοδος 1/4

640

Το αιώνιο ερώτημα. Είναι ο ΈΝΑΣ; Αυτός που ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή θα συναντήσω και θα γίνει όλη μου η ζωή;

Υπάρχουν 4 μέθοδοι για να σιγουρευτείς και σήμερα σου παρουσιάζουμε την πρώτη με τίτλο “Πώς σε κάνει να αισθάνεσαι”

Στις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε και τις υπόλοιπες μεθόδους, ελπίζοντας να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τον.. ΕΝΑ!

1. Παρατήρησε αν αισθάνεσαι ανίκητη δίπλα του!  Θα  πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι υπεήρωας. Πρέπει να νιώθεις ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε αγγίξει όταν βρίσκεσαι μαζί του. Επίσης πρέπει μαζί του να αισθάνεσαι ασφαλής και τολμηρή να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής.

2. Σιγουρέψου ότι νιώθεις άνετα μπροστά του. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα να κάνεις μπροστά του ό,τι χαζομάρα σου κατέβει, πράγματα που κάνεις μόνο μπροστά στους κολλητούς σου! Απλά σημαίνει ότι δεν έχεις πρόβλημα να σε δει σε κατάσταση ευάλωτη, δηλαδή χωρίς το μέικ απ σου, ιδρωμένη από τη γυμναστική, όταν φοβάσαι ή όταν κλαις.

3. Τέσταρε αν τον ντρέπεσαι. Νομίζεις ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κρύψεις; Πράγματα για τη ζωή σου ή τον εαυτό σου; Τότε μάλλον δεν είναι ο αυτός που ψάχνεις! Πρέπει να σ’ αγαπάει χωρίς προϋποθέσεις και να μην σκέφτεσαι ότι θα κρίνει ή θα απορρίψει κάποιο κομμάτι του εαυτού σου.

4. Δες πόσες φορές κάνετε σχέδια για το μέλλον. Φαντάζεσαι ότι χαλαρώνετε μαζί μπροστά απ’ το τζάκι τα Χριστούγεννα; Ονειρεύεσαι το σπίτι που θα αποκτήσετε ή τα παιδιά θα θα κάνετε;

Τότε πες το ΝΑΙ!!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ