Ρομποφιλία – Πότε οι γυναίκες θα προτιμούν να κάτσουν σε ρομπότ;

209

Ρομποφιλία: Εδώ κολλάει το ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, ασχολίαστο λοιπόν και διαβάζουμε χωρίς λόγια την επιστημονική έρευνα! Το 25 αδερφές μου, το 25…

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, ο μελλοντολόγος Ίαν Πέρσον συνέταξε μία έκθεση σχετικά με το μέλλον των σεξουαλικών σχέσεων στην οποία υποστηρίζει πως το 2025 οι γυναίκες θα κάνουν περισσότερο σεξ με ρομπότ (ρομποφιλία) παρά με άνδρες.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν ακόμη επιφυλάξεις στο να κάνουν σεξ με ρομπότ, αλλά σταδιακά θα εξοικειωθούν με την ιδέα. Καθώς η μηχανική συμπεριφορά των μηχανών βελτιώνεται, τα ανθρώπινα όντα θα αρχίσουν να έχουν μια στενότερη σχέση μαζί τους και να σφυρηλατούν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς», είπε ο Δρ Ίαν Πέρσον σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα.

Φετίχ της διπλανής πόρτας που ανασταίνουν και… πεθαμένους

Στην ίδια έκθεση αναφέρει πως πολλοί άνθρωποι μπορεί να ερωτευτούν με τα ρομπότ, με το φαινόμενο αυτό να ονομάζεται «Robophilia».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως πολλοί άνθρωποι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για αυτή την τάση, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι τα ρομπότ να αντικαταστήσει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ