Λευκά δόντια νέας τεχνολογίας

616

Επιτέλους, καλά νέα για όσους φροντίζουν την υγεία του στόματος και ενδιαφέρονται για την άψογη εμφάνιση της οδοντοστοιχίας τους!

Νέα, πρωτοποριακή τεχνολογία μας επιτρέπει την αποκατάσταση των χαμένων δοντιών με εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

Ξεχάστε τα ακριβά εμφυτεύματα και τις παλιές αντιαισθητικές γέφυρες με μέταλλο…
Εμφυτεύματα

Ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα των εμφυτευμάτων είναι άψογο, το κόστος τους είναι ιδιαίτερα υψηλό και η διαδικασία τοποθέτησης θυμίζει… χειρουργείο.

Οι δε γέφυρες που περιέχουν μέταλλο, εκτός από τις όποιες αντιαισθητικές λεπτομέρειες που τις συνοδεύουν, παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα με το πέρασμα του χρόνου.
Γέφυρες από μέταλλο

Το μέταλλο το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή των κλασσικών γεφυρών, έχει πεπερασμένη αντοχή και με το πέρασμα του χρόνου οξειδώνεται.

Αποτέλεσμα της οξείδωσης είναι η αφομοίωση βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό μας.

Επίσης, για να τοποθετήσουμε μια παλαιού τύπου γέφυρα έπρεπε να χάσουμε το περισσότερο μέρος των γύρω δοντιών μας με το τρόχισμα. Τέλος, μετά την τοποθέτηση, με την φυσιολογική υποχώρηση των ούλων με το πέρασμα του χρόνου, το μέταλλο γίνεται ορατό και… αντιαισθητικό!

Η λύση λέγεται γέφυρα Meryland.

Η νέας τεχνολογίας γέφυρες με το κωδικό όνομα Meryland, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το στόμα και να αποκαταστήσουν τυχόν χαμένα δόντια. Επίσης, μπορούν να αντικαταστήσουν παλαιότερα εμφυτεύματα και γέφυρες με μέταλλο.

Το αισθητικό αποτέλεσμα; Άψογο!

st-580x580

Μπορείτε να βρείτε που είναι η γέφυρα στην παραπάνω φωτογραφία;

Προφανώς όχι γιατί τα αποτελέσματα της νέας τεχνολογίας είναι θεαματικά!

Η γέφυρα Meryland είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ζιρκόνιο, το οποίο είναι ένα λευκό υλικό που δεν οξειδώνεται. Πρόσφατες έρευνες πιστοποίησαν την εξαιρετική αντοχή του ζιρκονίου στο χρόνο!

Η καινοτόμος τεχνολογία επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής για την τοποθέτηση της συγκεκριμένης γέφυρας που δεν ξεπερνάει τις 10 μέρες, σε αντίθεση με τη μέταλλο-κεραμική που έχει τουλάχιστον τον διπλάσιο χρόνο αναμονής.

Η τοποθέτηση είναι ελάχιστα παρεμβατική, αφού το τρόχισμα που γίνεται είναι τοπικό και σε πολύ μικρή περιοχή. Ουσιαστικά μοιάζει σαν δυο μικρά σφραγίσματα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήψη των μέτρων, αυτά αποστέλλονται σε εξειδικευμένο εργαστήριο που διαθέτει μηχανήματα ακριβείας. Εκεί, με τη βοήθεια ενός laser,  κατασκευάζεται, με ακρίβεια χιλιοστού, ο “σκελετός” που έχει βέβαια εκπληκτική εφαρμογή.

Αισθητικά, είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνουμε την παρέμβαση στην οδοντοστοιχία, δεδομένου ότι με την φυσιολογική υποχώρηση των ούλων, αυτό που θα φανεί είναι το κατάλευκο ζιρκόνιο.

Συνεπώς, το χαμόγελο σας είναι εξασφαλισμένο!

Προς το παρόν αυτού του τύπου γέφυρες παρέχονται σε λίγα εξειδικευμένα οδοντιατρεία στην Ελλάδα.

Ανδρέας Ταπίνης, οδοντίατρος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ