Αναγνώστρια σε απελπισία: “Ο σύντροφός μου με βάζει να κάνω τριο με το ζόρι” – Αληθινή ιστορία

254

Αναγνώστρια σε απελπισία: Eίμαι σε σχέση εδώ και τρία χρόνια με έναν άνθρωπο που μου αρέσει πολύ και είναι πολύ καλός μαζί μου. Εγώ 34, αυτός 41

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, κάνουμε καλή παρέα και είμαστε συνέχεια μαζί. Το κρεββάτι μας καυτό στην αρχή.

Πριν από ενάμιση χρόνο άρχισε να μου κάνει πολύ έντονη κουβέντα για το αν το έχω κάνει με δύο αντρες και αν μου αρέσει κάτι τέτοιο. Του απάντησα πως όχι. Η αλήθεια όμως είναι ότι το έχω κάνει μια φορά απλά δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί είχε γίνει με ένα παιδί που είχαμε καθαρά περιστασιακή σχέση, οπότε στο χαλαρό είπα να το δοκιμάσω και δε μου είπε κάτι, δηλαδή δεν είναι κάτι που θα ξαναέκανα. Πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο που έχω σοβαρή σχέση, δεν έχω καμία όρεξη για περιπτύξεις με ξένους.

Με τα πολλά και με την πολύ κουβέντα και με τη διαβεβαίωση ότι δεν τρέχει κάτι, είπα την αλήθεια. Με έβαλε να του στείλω του παιδιού και να του ζητήσω το βίντεο που υπήρχε γιατί ήθελε να το δει. Πάλι με τα πολλά και με πολύ πίεση το έκανα, το είδε, του άρεσε. Και μετά άρχισε να μου το ζητάει.

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: “Είναι ότι φανταζόμουν στο κρεβάτι, αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα”

Αναγνώστρια σε απελπισία: “Με πίεσε απίστευτα για να ενδώσω”

Συζητήσεις επί συζητήσεων για μήνες. Δήλωνα ξεκάθαρα ότι δεν το θέλω και αυτός έλεγε αποκλείεται, σου αρέσει, απλά δεν το παραδέχεσαι και γιατί να το κάνεις με άλλους και όχι μαζί μου και με φίλους μου.

Αρα δεν τον θέλω αρκετά, είμαι ξενέρωτη και απλά βολεύτηκα μαζί του επειδή μου φέρεται σωστά και γενικά είναι άνετος οικονομικά. Αποφάσισα να το κάνω λοιπόν, γιατί δεν άντεχα να μιλάω άλλο γι΄αυτό και για να μη νομίζει τα παραπάνω. Έγινε το σκηνικό με ένα φίλο του που του είχα πει ότι δε μου αρέσει και καθόλου αλλά τέλος πάντων.

Τις πρώτες δύο μέρες ήταν σαν να μην έγινε , ούτε μου άρεσε ούτε δε μου άρεσε. Μετά απλά ένιωθα αηδία που με ακούμπησε αυτός ο φίλος του και πολύ θυμωμένη και στεναχωρημένη που ήθελε κάτι τέτοιο ο σύντροφός μου ενώ έλεγα ότι εγώ δε θέλω.

Οπότε η λύση του ήταν να ξανακάνουμε γιατί κάτι δεν κατάλαβα. Αυτή τη δεύτερη φορά μου ήταν πολύ πιο δύσκολο. Σχεδόν με τραβούσε να πάω μέσα στο δωμάτιο. Έγινε και αυτό…

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: “Αφού κάναμε τα πάντα, την έπεσε στην κολλητή μου”

Απλά εγώ μετά δεν είχα καθόλου όρεξη για επαφή , έχει περάσει τόσος καιρός από τότε και δεν έχω καμία όρεξη, κάνω θέατρο γιατί όλο με κατηγορεί οτι δεν είμαι πρόθυμη για τίποτα.

Εννοείται μιλάει για αυτό όλη την ώρα με χυδαίο τρόπο, που εμένα προσωπικά με ξενερώνει και γενικά ταλαιπωρήθηκα πολύ για να μη με επηρεάζει άλλο όλο αυτό. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές , έχουμε τσακωθεί για αυτό, ότι το κάνω πολύ μεγάλο θέμα , ότι με αγαπάει και πρέπει να τα ξεχωρίζω αυτά τα δύο πράγματα.

Κάπως είχαν ηρεμήσει τα πράγματα και μου εκμυστηρεύεται ότι στην αρχή της γνωριμίας μας είχε ψάξει το κινητό μου. Είχε δει το επίμαχο βίντεο καθώς και προσωπικές στιγμές με πρώην μου, προσωπικές ιστορίες και ότι σκέφτηκε να με χωρίσει γιατί είχα αρκετούς συντρόφους πριν από αυτόν και είχα επαφές με πολλούς άνδρες χωρίς να έχουμε σχέση. Αλλά τελικά το σκέφτηκε και του άρεσε που είμαι μια κοπέλα που μου αρέσουν οι απολαύσεις. Απλά ό,τι έκανα έπρεπε να γίνει και με αυτόν αλλιώς είναι ο μαλ@κας ης υπόθεσης.

Αναγνώστρια σε απελπισία: “Ένιωσα βρώμικη και να με τιμωρεί”

Όταν το άκουσα, αισθάνθηκα τόσο άσχημα. Σχημάτισε πολύ λάθος εντύπωση για μένα, το γεγονός ότι είδε αυτά τα πράγματα με έκανε να αισθάνομαι πολύ βρώμικη και ότι κατάλαβα γιατί επέμενε τόσο και ότι οκ το είδα σαν τιμωρία.

Σε φάση δεν έχει σημασία πλέον, χάλασε η σχέση όπως την είχα στο μυαλό μου, δεν έχω κάποια δικαιολογία να σου πω.

Και το κανόνισε μέσα σε μια μέρα. Αλλά όχι με ένα άτομο, με δυο. Με έπιασε άγχος γιατί σκέφτομαι ότι πρέπει να το κάνω.

Του έχω εξηγήσει ότι δεν το κάνω επειδή το θέλω και ότι με το που το είπα το μετάνιωσα. Το κάνω για να εξιλεωθώ στα μάτια του. Γιατί δε θέλω να είμαι αυτή. Θέλω μια νορμάλ σχέση . Αλλά τον αγαπάω. Μου λέει ότι του το βγάζω ξινό, ότι με άλλους είχα πιο πολύ όρεξη. Ο λόγος που είπα ότι θα το κάνω είναι για να σώσω τη σχέση.
Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα.

Δεν ξέρω καν αν ισχύει ότι με αγαπάει. Δεν ξέρω αν είναι εξαναγκασμός, νιώθω ότι οι λάθος επιλογές μου με έφεραν εδώ και ότι αν είχα λιγότερους συντρόφους πριν από αυτόν δε θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση.

Σκέφτομαι να μην το κάνω και να τον χωρίσω και ας είναι σε όλα τα άλλα υπόδειγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ