Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: “Είναι ότι φανταζόμουν στο κρεβάτι, αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα”

137

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: Είμαι 24 ετών με καλή δουλειά και πολύ μεγάλο κύκλο από φίλους. Πριν λίγους μήνες βρήκα τον ιδανικό άντρα για τα πρότυπά μου

Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες. Ίσως επειδή, θεωρούμουν περισσότερο ώριμη από την εφηβεία μου και μετά.

Η πρώτη ολοκληρωμένη σχέση μου, ήρθε στα 17 μου με έναν 23χρονο. Δεν το έζησα όπως θα ήθελα ή όπως θα το φανταζόμουν. Ήταν ατσούμπαλος, ίσως και άπειρος. Γενικά, δεν ήταν αυτό που θα έκανε μια γυναίκα να πει “ουάου”. Δεν τον είχε προικίσει και η φύση όσο θα έπρεπε και αυτό του δημιουργούσε πρόβλημα.

Αυτή η ιστορία έληξε άδοξα, μετά από δυο χρόνια. Με πολλές γκρίνιες, ζήλιες και συνεχείς καυγάδες. Αποφάσισα λοιπόν να μην ξανακάνω σχέση μέχρι να βρω αυτόν τον ένα, τον μοναδικό, που θα μου κάνει “κλικ” και θα μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του.

Λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, έτυχε να γνωρίσω αυτόν που μου έκανε “κλικ” από την πρώτη στιγμή. Σοβαρός, με βλέμμα που καθήλωνε και στοχευμένος. Ηλικιακά έμοιαζε για 30 με 33. Είναι όμως 38 ετών. Αληθινή ιστορία αναγνώστριας

Διαβάστε και αυτό: Αληθινή ιστορία: “Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου”

Ξεκινήσαμε να μιλάμε, να ανταλλάζουμε απόψεις και σκέψεις, να μου λέει τους προβληματισμούς του και τις ανασφάλειες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως… παντρεμένος με παιδιά.

Στην αρχή, το “παντρεμένος με παιδιά” δεν με άγγιζε. Το είχα διαγράψει από τον εγκέφαλό μου. Θεώρησα, πως θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Το αρχικό μπλα μπλα εξελίχθηκε σε κάτι μαγικό που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Κάθε φορά που βρισκόμασταν στο κρεβάτι, ήταν άλλη μια διαφορετική και πολύ πιο έντονη εμπειρία.

Μέσα από αυτόν τον άνθρωπο, έμαθα τι θα πει πραγματικά οργασμός, απόλαυση και πραγματικό κρεβάτι. Η εμπειρία του, μου έδινε κύματα απόλαυσης που δεν έμεναν σε μια φορά, αλλά πολλαπλές.

Έχει το τέλειο “εργαλείο” τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Μαζί του ανακάλυψα όλα όσα δεν είχα ζήσει. Έπεσαν όλα τα ταμπού μου, δεν του είπα όχι σε τίποτα και έκανα πράγματα που είχα δει σε ροζ ταινίες, αλλά δεν είχα τολμήσει να δοκιμάσω ποτέ.

Διαβάστε και αυτό: Πως να κάνεις τον άνδρα σου να νιώσει «άρχοντας» απόψε στο κρεβάτι

Μέχρι την άνοιξη, όλα ήταν υπέροχα. Πεταλούδες στο στομάχι μου κάθε φορά που ήταν να βρεθούμε, αγκαλιές, φιλιά και υπέροχο κρεβάτι. Εκεί, ήταν που μου την κάρφωσε και άρχισα να έχω απαιτήσεις από τον “υπέροχο”.

Ήθελα περισσότερο χρόνο μαζί του. Κάθε φορά κι άλλο, κι άλλο. Έβλεπα ότι τον πίεζα, αλλά έκανε προσπάθειες να μην μου χαλάει χατίρι. Και αυτό, μάλλον, ήταν το λάθος του.

Με κακόμαθε, εγώ είχα μόνο αυτόν, αλλά είχα ξεχάσει εντελώς, ότι αυτός είχε εμένα, την γυναίκα του και τα παιδιά του. Όλοι τον θέλαμε, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Στις αρχές του καλοκαιριού, έκανα κάτι σοκαριστικό. Μετά από ένα υπέροχο 4ωρο γεμάτο ένταση και πολλές εκρήξεις χαράς, απαίτησα από τον “υπέροχο” να μην ξανακοιμηθεί με τη γυναίκα του. Του είπα ότι τον θέλω αποκλειστικά δικό μου και το εννοούσα.

Διαβάστε και αυτό: Αληθινή Εξομολόγηση: “Ο Θανάσης πήγαινε για δουλειά και εγώ ξάπλωνα με τον…”

Έμεινε “παγωτό”. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που μόλις του είχα πει. Του τόνισα βέβαια ότι τον έχω αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου, αλλά δεν αναλογίστηκα ποτέ πως θα με ενοχλεί ότι έχει οικογένεια.

Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης και μια πιο σύντομη επανάληψη του 4ώρου που προηγήθηκε, μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτό που του είπα, απλά δεν γίνεται, εκτός κι αν χωρίσει. Αληθινή ιστορία αναγνώστριας

Η απαίτησή μου, τον έκανε να κρατήσει κάποιες αποστάσεις και να αναθεωρήσει την παράνομη αλλά τόσο υπέροχη σχέση μας. Μέχρι τότε, δεν δίσταζε να βγει μαζί μου για φαγητό, για ποτό ή ακόμα και μονοήμερη εκδρομή. Κάποιες φορές, είχε κοιμηθεί τη νύχτα μαζί μου, μετά από προτροπή φυσικά δική μου. Έβρισκε τον τρόπο όμως να με ευχαριστήσει και να μου κάνει το χατίρι.

Διαβάστε και αυτό: Απίστευτο! Αυτό προσέχουν οι γυναίκες στο πέος του άνδρα

Πλέον, έχω καταλάβει πως αυτή η εμπειρία που έζησα και με έμαθε τόσα πολλά, έχει αδιέξοδο. Δεν μου είπε ποτέ πως θέλει να χωρίσει. Μου είπε ωστόσο πως κατά καιρούς είχε κάποιες μικροεντάσεις, που σίγουρα έχουν όλα τα ζευγάρια παντρεμένα και μη.

Δεν θα πω ψέματα. Τον αγαπώ και τον θέλω γιατί είναι υπέροχος. Αλλά δεν θα μπορέσω να τον έχω ολόδικό μου γιατί απλά δεν μου ανήκει.

Αποφάσισα, να προσπαθήσω να συνεχίσω τη ζωή μου. Μετά από αυτή την εμπειρία που έζησα όμως, φοβάμαι πως θα πρέπει να συμβιβαστώ. Όπως και κάποιες φίλες μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ