Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: “Αφού κάναμε τα πάντα, την έπεσε στην κολλητή μου”

111

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: «Άτιμο πράγμα τα social media. Μας έχουν κάνει να εκτοξεύουμε πίσω από μια οθόνη τα κόμπλεξ, τις ανασφάλειες, τις αδυναμίες, τον κακό μας εαυτό. Μην σας τα πολυλογώ, δράμα η κατάσταση. Το αγόρι που μιλούσα, μία μέρα αποφάσισε να με αφήσει στο “διαβάστηκε” και, λίγες μέρες μετά, την έπεσε στην κολλητή μου”

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το παιδί αυτό το γνώρισα στο καφέ που δουλεύω και, παρόλο που δεν ήταν και κανένας κούκλος, με κέρδισε το στιλάκι του και ο τρόπος με τον οποίο μου μιλούσε, μου χαμογελούσε.

Κάποια στιγμή βρεθήκαμε εκτός, με διεκδίκησε και κάναμε κάτι. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε στο Messenger και η ιστορία αυτή τράβηξε λίγο καιρό αν και εκείνος δεν έδειξε και τεράστιο ενδιαφέρον να τα ξαναπούμε από κοντά.

Διαβάστε και αυτό: Αληθινή ιστορία: “Είδα τη μητέρα μου πάνω στον… νονό της αδερφής μου”

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας: Πώς έμαθα ότι «την έπεσε» στην κολλητή μου

Κάποια στιγμή, ενώ μιλάγαμε ωραία και καλά, ο κύριος, αποφάσισε να με αφήσει στο διαβάστηκε. Τέτοιο κακό δεν το σηκώνω, οπότε έκλεισα τη συνομιλία, τις ειδοποιήσεις και έκανα να μην βλέπω και τα story του στο Instagram. Μα να με αφήσει στο διαβάστηκε;

Διαβάστε και αυτό: Αληθινή ιστορία: «Ο γείτονας μου το έκανε κάθε βράδυ, στέλνοντας τον ύπνο μου περίπατο. Έτσι αποφάσισα να τον εκδικηθώ…»

Λίγες μέρες αργότερα, μιλούσα με μια καλή μου φίλη και μου λέει: «Τα έμαθες….; Άρχισε να μιλάει με την….». Κάπου εκεί εγώ τα έχασα. Ήταν φίλη μου και μάλιστα καρδιακή. Λίγο καιρό πριν, είχε χωρίσει και εγώ την παρηγορούσα κιόλας.

Πέρασε κάποιος καιρός και ο τύπος με θυμήθηκε. Μου έστειλε λοιπόν «Επ, πού είσαι εσύ;». Στην αρχή είπα να μην το διαβάσω, ωστόσο επειδή είμαι και πολύ καλό παιδί, απάντησα. Παραδέχθηκε λοιπόν ο κύριος ότι την έπεσε στην φίλη μου και ότι ήταν κακή απόφαση. Μου είπε λοιπόν να βγούμε και με έβαλε σε σκέψεις.

Το πραγματικό ερώτημα είναι: Να τον ξαναπάρω ή να τους αφήσω στο διαβάστηκε για πάντα;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ