Whats new pussycat? 11 τόλμησαν να απαντήσουν πως προτιμούν τα γατάκια

154
Ξύρισμα. Ο όλεθρος της ύπαρξης μιας γυναίκας. Μερικές φορές, είναι απλώς πιο εύκολο να τα αφήσετε όλα να αναπτυχθούν (ειδικά το χειμώνα. Ποιος ψάχνει πραγματικά;)
Παρόλο που είναι αρκετά προφανές ότι είναι δικό σου θέμα είτε θέλεις είτε όχι να δημιουργήσεις έναν γεμάτο θάμνο είτε να το κάνεις βραζιλιάνικο είτε καραφλό — ή αν θέλεις να αφήσεις τις τρίχες των ποδιών σου να βγαίνουν ελεύθερες ή αν προτιμάς να κρατήσεις πόδια μεταξένια και λεία — Ρωτήσαμε ωστόσο 10 ανδρες και μια γυναίκα τι πιστεύουν γι αυτό.
Και, ιδού, σε ένα πρόσφατο γκαλοπάκι, οι ερωτηθέντες αποκάλυψαν ποια είναι τα αληθινά τους συναισθήματα όταν πρόκειται για γυναίκες και τα ξυράφια τους.
Οι απαντήσεις τους μπορεί να σας εκπλήξουν…
1. «Τελικά, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία»
“(Κάποιες) γυναίκες αφιερώνουν τόση ώρα εμμονής με μικρές λεπτομέρειες της ομορφιάς τους, όπως τα φρύδια τους, ή “είναι τα β@ζιά μου ασύμμετρα” ή “ο πισινός μου είναι φλατ…”
Τελικά, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Ο τύπος είναι πρόθυμος να γυμνωθεί μαζί σου, να σε γδύσει και να του αρέσεις τόσο πολύ που σε βάζει στο κρεβάτι του και μπαίνει μέσα σου… δεν θα τον νοιάζει που οι θηλές σου φαίνονται κάπως περίεργες.
Ο μεγαλύτερος δολοφόνος διέγερσης στο κρεβάτι είναι όταν είναι ανασφαλής για την εμφάνισή της».
Κώστας – Σέρρες
2. “[Το ξύρισμα] είναι πραγματικά ένα μπόνους για στοματικό σεξ”
“Είναι πραγματικά ένα μπόνους για το στοματικό σεξ. Δεν έχω πρόβλημα να υποτιμήσω μια κοπέλα τριχωτή, αλλά το να μπορείς να τρέχεις ομαλά τη γλώσσα σου παντού και γύρω σου τα σπάει και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.”
Μάρθα – Κρήτη
3. «Η γυναίκα μου έσπρωξε δύο παιδιά από τον κόλπο της»
“Η γυναίκα μου έσπρωξε δύο παιδιά από τον κόλπο της. Μπορεί να αφήσει κάτω το ξυράφι αν θέλει.”
Χρήστος – Καρδίτσα
4. «Η τρίχα δεν έχει σημασία»
“Η ηβική τρίχα δεν έχει σημασία. Αν είμαι στο σημείο που κοιτάζω μέσα στην τρυπούλα του κόλπου σου, δεν με νοιάζει αν είναι αξύριστο ή όχι”.
Λαέρτης – Θήβα
5. “[Το να μην το ξύριζει είναι] πολύ άσχημο”
«Εννοώ, αν… το τρώω και είναι κυριολεκτικά εντελώς αξύριστο, είναι πολύ σιχαμένο. Ο χυμός και το σάλιο παγιδεύονται, μπερδεύονται, έχεις τρίχες στο στόμα σου, είναι πολύ άσχημο. Η φίλη μου δεν  ξυρίζει εντελώς, αλλά τουλάχιστον τριμμάρει».
Θανάσης – Πάτρα
6. «Το να πρέπει να το κάνεις αυτό θα ήταν απλώς απίστευτα άδικο»
“Κάθε τόσο ΜΠΟΡΕΙ ένα γυάλισμα να είναι μια ωραία απόλαυση, αλλά σε τακτική βάση;
Θα ήταν απλώς απίστευτα άδικο να το κάνει. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ πως το κορίτσι μου θα ένιωθε την ανάγκη να περάσει τόσο πολύ κόπο, δυσφορία, πόνο τόσο συχνά για τόσο μικρή ανταμοιβή. Απλώς δεν έχει νόημα για μένα.
Έχει επίσης ελάχιστη έως καθόλου επίδραση στο πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα, για μένα. Ειδικά αν βγαίνουμε ήδη ραντεβού, η έλλειψη ξυρίσματος δεν θα αποτελέσει κανένα εμπόδιο για… διέγερση, κατά την προσωπική μου εκτίμηση.
Θωμάς – Χαλκίδα
7. «Δεν με νοιάζει»
“Η κοπέλα μου δεν ξυρίζεται. Δεν με νοιάζει. Αν θέλει να ξυριστεί γιατί την κάνει να νιώθει καλύτερα για τον ένα ή τον άλλο λόγο περισσότερη δύναμη σε αυτήν. Αν δεν το κάνει, δεν με ενοχλεί.
Νικόλας – Ηράκλειο
8. «Φαίνεται να ενοχλεί περισσότερο τη γυναίκα μου όταν δεν έχει»
“Δεν έχω πραγματικά ισχυρές απόψεις για το θέμα. Θα πω ότι φαίνεται ότι ενοχλεί περισσότερο τη γυναίκα μου όταν δεν έχει. Θα της δίνω κάθε βράδυ χαρά όπως και να το χει.
Παναγιώτης – Βέροια
9. «Δεν είμαι σε θέση να πω στην κοπέλα μου ποιες είναι οι απόψεις μου για αυτό»

“Ως απίστευτα τριχωτός άντρας, δεν είμαι σε θέση να πω στην κοπέλα μου ποιες είναι οι απόψεις μου για αυτό. Επίσης, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Το καλοκαίρι, για τη δική της εμφάνιση ξυρίζεται, αλλά τον χειμώνα, πραγματικά” δεν με ενοχλεί.
Λάκης – Τρίκαλα
10. «Τίποτα σέξι στο να μοιάζεις με μαδημένο κοτόπουλο»
“Δεν με πειράζει καθόλου. Εξαρτάται από τη γυναίκα. Είναι ασυνήθιστο, αλλά όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει. Είναι ζεστό. Μου αρέσουν κάπως οι διαφορετικές εμφανίσεις που μπορεί να έχει μια γυναίκα εκεί κάτω. Μου αρέσει μια τακτοποιημένη, διατηρημένη εμφάνιση, αλλά υπάρχει κάτι καταστροφικό και σε έναν γεμάτο θάμνο. Εφόσον μια γυναίκα ακολουθεί εύλογη υγιεινή. Μου αρέσει το άρωμα της καθαρής γυναίκας. Τίποτα σέξι στο να μοιάζεις με μαδημένο κοτόπουλο. Όσο για τις τρίχες στα πόδια, τα λεία φρεσκοξυρισμένα πόδια είναι σέξι, αλλά σίγουρα δεν με πειράζει τις περισσότερες φορές. Το χειμώνα, γιατί να ασχοληθώ; Οι τρίχες στα πόδια των περισσότερων γυναικών είναι αρκετά λεπτές και αραιές πάντως. Το ίδιο ισχύει και για τις μασχάλες. Μιλώντας για τις μασχάλες, θυμηθείτε τις φωτογραφίες της νεαρής Σοφία Λόρεν; Πολύ σέξι. Ξέρω ότι σε όλους αρέσουν διαφορετικά πράγματα και δεν είναι κακό να αλλάζουμε τα πράγματα κάθε τόσο. Μου αρέσει η ποικιλία και η ατομική έκφραση.”
Λευτέρης – Κατερίνη
11. «Αν δεν με ελκύεις, δεν θα μου σηκωθεί»
“Είναι το σώμα σου και έχεις 100% δίκιο αν επιλέξεις να μην ξυριστείς και δεν θα σου το ζητήσω ποτέ. Ωστόσο, δεν το βρίσκω ελκυστικό, ειδικά αν είναι τα πόδια/μασχάλες που δεν ξυρίζεσαι. Είναι ρηχό; Μάλλον. Αλλά αν δεν με ελκύεις, δεν θα μου σηκωθεί, και το σεξ είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιούς σχέσης για μένα.”
Ανέστης – Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ