5 τύποι γυναικείου κόλπου – Τι μας λέει ο κόλπος σου για σένα; (photos)

109

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα ήταν δυνατό να ζηλέψω την ανατομία ενός άλλου κοριτσιού, αλλά αφού αναγκάστηκα να αλλάξω στο γυμναστήριο μπροστά σε όλα τα κορίτσια (κάποια από τα οποία δεν νοιάζονταν για εσώρουχα), σίγουρα με έκανε να κοκκινίσω στη θέα των δικών μου

Αφού έκανα μια βαθιά βουτιά στους… κόλπους, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και σχισμές πολύ διαφορετικά και από αυτές που παρακολουθώ στις ροζ ταινίες.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Αν οι άντρες μπορούν να εξετάσουν, να συγκρίνουν και να μιλήσουν στα αποδυτήρια, γιατί εμείς τα κορίτσια να νιώθουμε διαφορετικά όταν κοιτάμε κάτω από τη φούστα μας για αλλαγή;

Πάρτε λοιπόν έναν καθρέφτη, κυρίες (ή βάλτε το τηλέφωνό σας στην κάμερα σε λειτουργία selfie) και μάθετε ποιοι από αυτούς τους τύπους κόλπου ανήκουν σε εσάς:

Η σχισμή

Αυτό συμβαίνει στο δικό μου. Την αποκαλώ Sheila, και παραδόξως, είναι ένας από τους πιο ασυνήθιστους τύπους κόλπου. Όταν ήμουν νέα και αφελής, πάντα πίστευα ότι η σχισμή μου ήταν προσωρινή και ότι θα γινόταν πιο παχύρρευστη, πιο παχουλή καθώς μεγάλωνα — δεν ισχύει.

Ουσιαστικά, η σχισμή του κόλπου κρύβει όλα τα μικρά χείλη (γνωστά και ως τα εσωτερικά χείλη) με τα μεγάλα χείλη ή τα εξωτερικά χείλη και αν δεν τα ανοίξετε, θα παραμείνει κρυμμένο. Παρά το γεγονός ότι ο τύπος του κόλπου σας εξαρτάται πλήρως από τη γενετική, μου αρέσει να θεωρώ τη σχισμή ως το μεγαλύτερο πείραμα όλων.

(Picture: Kylah Benes-Trapp)

Το κάλεσμα της αυλαίας

Έχει σχεδόν σχήμα πέταλου. Η κλήση κουρτίνας είναι παρόμοια με μια πραγματική κουρτίνα. Τα μικρά χείλη εκτείνονται πέρα ​​από τα μεγάλα χείλη, και φαίνεται σαν κάποιος να κρυφοκοιτάζει μέσα από μια κουρτίνα.

Είναι όμορφο κατά περίπτωση, αλλά τα μικρά χείλη μπορεί είτε να κρυφοκοιτάξει έξω είτε να φαίνεται σαν να κάνει μια απόδραση από την κολπική φυλακή.

(Picture: Kylah Benes-Trapp)

Το πέταλο του λουλουδιού

Αυτό το είδος κόλπου κυριολεκτικά μοιάζει με λουλούδι, ιδιαίτερα με τουλίπα. Τα μικρά χείλη σας φαίνονται σαν να πρόκειται να ανθίσουν από μέσα σας και μόνο ελαφρώς εκτεθειμένα από τα εξωτερικά σας χείλη.

(Picture: Kylah Benes-Trapp)

Αν και δεν είναι τόσο έξω όσο η κουρτίνα, τα μικρά χείλη είναι ορατά, αλλά περιέχονται.

Το σημάδι της ειρήνης

Ομοίως με αυτήν την κίνηση που χρησιμοποιούμε, ο κόλπος απλώνεται ευρύτερα στην κορυφή, αποκαλύπτοντας τα μικρά χείλη στο άμεσο άνοιγμα και στη συνέχεια κλείνει στο κάτω μέρος. Αυτός ο τύπος κόλπου εκθέτει περισσότερο τα μικρά χείλη, καθιστώντας δύσκολο να κρυφτείς στο κάτω μέρος του μπικίνι σου, αλλά αυτό είναι μέρος του παιγνιδιού.

(Picture: Kylah Benes-Trapp)

Το δάχτυλο της καμήλας

Ενώ το αιδοίο με τα δάχτυλα της καμήλας είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τη σχισμή, η καμήλα έχει εμφανώς μεγαλύτερα χείλη. Μερικές από τις φίλες μου με αυτόν τον τύπο κόλπου έχουν αισθανθεί ανασφαλείς γι ‘αυτό όταν πλησιάζει η καλοκαιρινή ώρα, επειδή ξέρουν ότι φορώντας ένα στενό κολάν ή ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς, δεν θα μείνει τίποτα κρυφό.

(Picture: Kylah Benes-Trapp)

Δεν ενδιαφέρεται κάθε κορίτσι να γνωρίζει τον τύπο του κόλπου του, αλλά σίγουρα το ξέρω, γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να καθορίσει πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το σεξ αν γνωρίζετε τον κόλπο σας, πώς λειτουργεί και πώς είναι κατασκευασμένος, οπότε όποιος κι αν είναι ο σύντροφός σας μπορεί να μάθει πώς για να σε ευχαριστήσει την επόμενη φορά που θα… το πας στα σεντόνια. Ή οπουδήποτε θέλετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ