Είσαι influencer; Κάνε εγγραφή και παρουσίασε τη δουλειά σου εδώ

108

Influecer: Θέλεις να ασχοληθείς με την παρουσίαση προϊόντων αλλά δεν ξέρεις που να απευθυνθείς για να σε αναζητήσουν εταιρίες;

Το themodel.gr ήρθε ως η πρώτη πλατφόρμα Πανευρωπαϊκά, που θα σε πάει ένα βήμα παρακάτω.

Το themodel.gr, η πρώτη Πανευρωπαϊκή πλατφόρμα για άτομα ανεξαρτήτου ύψους, κιλών, ηλικίας, χρώματος μαλλιών και ματιών, που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ ήρθε στην Ελλάδα.

Με ιδιαίτερα εύκολο interface, το καινοτόμο αυτό site δίνει την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου, να μπουν στον μαγικό κόσμο του μόντελινγκ με απλά βήματα.

Το themodel.gr σου δίνει το βήμα για να σε βρουν χιλιάδες εταιρίες που αναζητούν το κατάλληλο μοντέλο, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, ύψους και κιλών για την επόμενη διαφημιστική τους καμπάνια.

Influecer: Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα και βγάλε από το όνειρο σου χρήματα!

Εκατοντάδες εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναζητούν καθημερινά «μοντέλα» για την παρουσίαση των προϊόντων τους, φωτογραφίσεις για social media, παρουσία σε events, συμμετοχή σε διαφημιστικά βίντεο και μουσικά clip, αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Ο όρος «μοντέλο» δεν σημαίνει απαραίτητα ένα καλλίγραμμο σώμα με συγκεκριμένο ύψος, κιλά και χρώμα ματιών ή μαλλιών. Μοντέλα μπορούμε να γίνουμε όλοι. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Αν παρατηρήσεις τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, θα διαπιστώσεις ότι κάθε spot έχει διαφορετικής ηλικίας και «ομορφιάς» μοντέλα. Γιατί ο καθένας μας είναι όμορφος, αρκεί να το πιστέψει.

Μέσα από το «ΤΜ» μπορείς να διαχειριστείς τα request που θα έρχονται από επίσημες εταιρίες και να επιλέγεις συνεργασία. Όσο μεγαλύτερο επαγγελματισμό και συνέπεια δείξεις, τόσο περισσότερες προτάσεις και χρήματα θα μπορείς να απολαύσεις από τις συνεργασίες σου.

  • Το «ΤΜ» σου δίνει το βήμα για να σε αναζητήσουν χιλιάδες εταιρίες που αναζητούν το κατάλληλο μοντέλο, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, ύψους και κιλών.
  • Το «ΤΜ»  δεν μεσολαβεί και δεν απαιτεί κάποια αμοιβή στα επαγγελματικά deal που γίνονται.
  • Στο «ΤΜ» μπορούν να εγγραφούν άτομα από 18 ετών και χωρίς ηλικιακό όριο.

Influecer: Που μπορείς να δουλέψεις

Φωτογραφήσεις: Χιλιάδες εταιρίες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, αναζητούν φρέσκα πρόσωπα για την παρουσίαση των προϊόντων τους μέσα από τα επίσημα social media. Μήπως και εσύ, είσαι ένα από αυτά τα πρόσωπα για την επόμενη καμπάνια τους;

Τηλεοπτικά Σπότ: Καθημερινά, δημιουργούνται τηλεοπτικά σποτ. Σε πολλές διαφημίσεις, συμμετέχουν πολλά πρόσωπα. Η αναζήτηση έως σήμερα γινόταν με χρονοβόρες (και κοστοβόρες) διαδικασίες και οντισιόν. Από σήμερα, όλα γίνονται πιο απλά. Βλέπεις, διαλέγεις, επικοινωνείς!

Events: Άλλος ένας τομέας, όπου αναζητούνται δεκάδες μοντέλα για την παρουσίαση προϊόντων. Εκθέσεις, εκθέτες, δεξιώσεις, απονομές, παρουσιάσεις. Κάθε event θέλει διαφορετικά πρόσωπα. Το ΤΜ ήρθε για να καλύψει το μεγάλο κενό.

Fashion Shows: Όσο μεγαλύτερο “book” ανεβάσεις στο προφίλ που θα δημιουργήσεις μέσα από το ΤΜ και όσο περισσότερες πληροφορίες διαθέσεις, τόσο πιο κοντά θα φτάσεις στο να περπατήσεις σε μια πασαρέλα στην Ελλάδα, την Κύπρο ή το εξωτερικό.

Παρουσιάσεις Προϊόντων: Από ενδύματα έως αντιηλιακά. Όλοι οι επαγγελματίες και διαφημιστικές, θέλουν ένα ή και περισσότερα πρόσωπα για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Και οι παραγωγές δεν σταματούν ποτέ. Μήπως θα είσαι εσύ το επόμενο μοντέλο τους;

Films/Videoclips: Δεν χρειάζεται να είσαι πρωταγωνιστής. Στα σήριαλ, τα μουσικά videoclip και τις τηλεοπτικές παραγωγές, πάντα υπάρχουν πολλά πρόσωπα διαφόρων ηλικιών. Ίσως πολύ σύντομα, ένα από αυτά, να είσαι εσύ! Τι λες; Νιώθεις έτοιμος/η;

Κάνε το πρώτο βήμα και που ξέρεις. Μπορεί να είσαι το επόμενο top model της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

Επισκέψου το https://www.themodel.gr/ και άλλαξε τη ζωή σου!

Official facebook page 

Official instagram page

Official tiktok page

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ