Έτσι θα μειώσεις τον κίνδυνο του καρκίνου κατά 40%

263

Έτσι θα μειώσεις τον κίνδυνο του καρκίνου κατά 40%

Σύμφωνα με νέα έρευνα, αν αποφύγεις δύο πράγματα από τη διατροφή σου, τότε μπορείς να μειώσεις τον κίνδυνο του καρκίνου κατά 40% και το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο.

H έρευνα από το Παγκόσμιο Καρκινολογικό Κέντρο, συνέλεξε δεδομένα από 51 εκ. ανθρώπους και διαπίστωσε πως ακόμη και οι μικρές ποσότητες μεταποιημένου κρέατος και αλκοολούχων ποτών αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου, σύμφωνα με το Evening Standard.

Σύμφωνα με την έρευνα, η παχυσαρκία απειλεί να ξεπεράσει το κάπνισμα ως τον «πρωταρχικό παράγοντα κινδύνου για τον καρκίνο» με το πέρασμα των δεκαετιών.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το υπερβολικό βάρος είναι η αιτία τουλάχιστον 12 μορφών καρκίνου. Η ανάλυση συνδέει την παχυσαρκία με το ήπαρ, τον καρκίνο των ωοθηκών, του προστάτη, του στομάχου, του στόματος, του λαιμού, τον καρκίνο του εντέρου, του μαστού, της χοληδόχου κύστης, του νεφρού, του οισοφάγου, του παγκρέατος και της μήτρας.

Οι άνθρωποι καλούνται να πίνουν κυρίως νερό και να περιορίσουν ή να εξαλείψουν την κατανάλωση μεταποιημένων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του γρήγορου φαγητού και εκείνων με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, άμυλα και σάκχαρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ