Best Greek Food Awards: Στην τελική ευθεία η διαδικασία βράβευσης των κορυφαίων στην εστίαση για το 2021

293

Ο κορυφαίος θεσμός της εστίασης Best Greek Food Awards, που στηρίζεται σε ένα πρωτοποριακό σύστημα βράβευσης επιχειρήσεων εστίασης για 4η χρονιά βραβεύει τους κορυφαίους ανά κατηγορία

Σύμφωνα με την υπεύθυνη βραβεύσεων της Ελλάδας, ο θεσμός βρίσκεται στην τελική ευθεία, ενώ ήδη έχουν βραβευθεί οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού για το 2021, σύμφωνα με το σύστημα που εφαρμόζει ο οργανισμός.

“Η εστίαση πέρασε από μεγάλες αναταράξεις κατά τη τελευταία διετία. Όσοι διακρίνονται για τις κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν μέσω των επιχειρήσεων τους είναι ουσιαστικά διπλά βραβευμένοι. Αφενός μεν επειδή “νίκησαν” την πανδημία και όλες τις επιπτώσεις που είχε στις επιχειρήσεις στην χώρα μας και αφετέρου, πήραν τις θετικές κριτικές από τους καταναλωτές, δίνοντας τη διάκριση στις επιχειρήσεις τους” μας τόνισε η υπεύθυνη βραβεύσεων της Ελλάδας.

Και συνεχίζει: “Το 2018 που ήρθε για πρώτη φορά ο θεσμός στην Ελλάδα με τελείως διαφορετικό τρόπο βαθμολόγησης σε σχέση με παραδοσιακές μεθόδους (γευσιγνωσία, κ.α.) αντιμετωπίστηκε με δισταγμό. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά, καταφέραμε να αποδείξουμε ότι οι βραβευμένοι στα Best Greek Food Awards είναι αυτοί που πραγματικά αξίζουν το “εισιτήριο” για τη διάκριση. Ποιο “δύσκολος” και “σκληρός” κριτής από τον καταναλωτή δεν υπάρχει. Είναι αυτός που θα πάει σε μια επιχείρηση, θα πληρώσει και θα κρίνει αν αυτό που έφαγε άξιζε ή όχι.”

Στο https://www.bestgreekfoodawards.com μπορείτε να δείτε τους διακριθέντες έως αυτή τη στιγμή για το 2021. Επίσης, μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3003432 μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με υπεύθυνο του θεσμού για να σας ενημερώσει αν η επιχείρηση εστίασης που σας ενδιαφέρει είναι υποψήφια προς βράβευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ