Πέντε βήματα για υπέροχα φυσικά φρύδια

676

Τα πυκνά, φυσικά φρύδια έχουν επανέλθει εδώ και καιρό. Η μόδα που ήθελε τέλεια διαμορφωμένα και λεπτά φρύδια έχει φύγει. Τώρα όσο πιο φυσική είναι η εμφάνιση, τόσο καλύτερα σχόλια θα συγκεντρώσετε. Ξεκινώντας από την εποχή της Elizabeth Taylor, της Audrey Hepburn, της Jennifer Conelly και φτάνοντας μέχρι σήμερα στον κόσμο της μόδας, τα φυσικά φρύδια αποτελούν ένδειξη στυλ και γούστου.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε όμορφα, φυσικά φρύδια που μπορούν να κάνουν μια δραστική διαφορά στην εμφάνισή σας, ειδικά αν μέχρι τώρα προτιμούσατε τα πιο επιτηδευμένα φρύδια.

1. Τραβήξτε τις περιττές τρίχες με τσιμπιδάκι
Αν βγάζετε ήδη τα φρύδια σας με τσιμπιδάκι, έχετε κατά νου ότι δε χρειάζεται να τα αραιώνετε. Αν πάλι δε συμπαθείτε το τσιμπιδάκι, να ξέρετε ότι αυτή η μέθοδος αποτελεί τον πιο ανώδυνο και εύκολο τρόπο να τραβήξετε τα φρύδια σας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών.

Με τη συνεχή πρακτική σίγουρα μπορείτε να τελειοποιήσετε τη διαδικασία ώστε να μη χρειάζεται να πληρώνετε σε κέντρα αισθητικής για αυτό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το κανονικό πάχος του φρυδιού σύμφωνα με το σχήμα και το ύψος του οστού σας.

2. Κοντύνετε τις τρίχες με ψαλιδάκι
Βρέξτε με λίγο νερό τα φρύδια σας και χτενίστε τα προς τα πάνω. Με προσεχτικές, μικρές κινήσεις κόψτε οριζόντια τις πιο μακριές τρίχες.

3. Περιποιηθείτε τις τρίχες
Εφαρμόστε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο λίγο λάδι (καστορέλαιo/ ελαιόλαδο/ αμυγδαλέλαιο) κάνοντας μασάζ στα φρύδια σας. Αυτό θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο πυκνά.

4. Αναδείξτε το φυσικό σας σχήμα
Ό,τι και αν κάνετε στα φρύδια σας, πρέπει να γίνεται με γνώμονα το να δείχνουν φυσικά. Εκτός από την πυκνότητα, ένα άλλο βασικό στοιχείο σχετικά με τα φρύδια είναι το σχήμα τους. Παρατηρήστε από ποιο σημείο ξεκινούν να γίνονται πιο πυκνά και που οι τρίχες δείχνουν χωρίς νόημα. Ακόμα, προσέξτε το κόκκαλο του ματιού. Κάποιες γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο λεπτά σχηματισμένα φρύδια και κάποιες το αντίθετο. Μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε αυτό, έχει να κάνει με το τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.

5. Ζωγραφίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι
Αν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά και απλά δεν μπορείτε να αυξήσετε το πάχος τους με φυσικό τρόπο, τότε επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών στο χρώμα των φρυδιών σας και συμπληρώστε τα κενά ανάμεσα στις τρίχες. Έπειτα, χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτουν αυτά τα μολύβια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ