Γιατί οι άντρες προτιμούν τα κοντά μαλλιά στις γυναίκες

947

Γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι οι περισσότερες, πόσες όμως νιώθουν τόσο καλά με τον εαυτό τους έτσι ώστε να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να τα κόψουν; Αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνουν οι άντρες γι αυτό και προτιμούν τις γυναίκες με κοντά μαλλιά.

1) Έχουν συνηθίσει να είναι με γυναίκες με μακριά μαλλιά και ως γνωστόν όλοι οι άντρες ή έστω οι περισσότεροι λατρεύουν τις αλλαγές. Έτσι, και το συγκεκριμένο κούρεμα είναι κάτι το διαφορετικό τους κινεί την περιέργεια.

Είναι και αυτός ένας τρόπος ανανέωσης και όλες μας ξέρουμε ότι ακόμη και ένα νέο δραστικό κούρεμα, μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση και να είσαι σίγουρη ότι αυτό το μεταδίδουμε και στους άντρες που βρίσκονται γύρω μας.

2) Είναι πολύ δύσκολο από εκεί που είχες μακριά μαλλιά να πάρεις μια τέτοια απόφαση και να νιώθεις και καλά με το αποτέλεσμα (χωρίς να σε πιάσουν τα κλάματα).

Γι’ αυτό όσες γυναίκες έχουν το συγκεκριμένο κούρεμα είναι πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους και έχουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης, κάτι που τρελαίνει τους άντρες.

3) Γυναίκες με μακριά μαλλιά υπάρχουν άπειρες, με κοντά όμως; Είναι πιο εύκολο να προσέξουν αυτό το κάτι διαφορετικό απ’ ότι κάτι συνηθισμένο και γι’ αυτό δεν μπορούν να το ξεχάσουν εύκολα.

4) Όταν δεν έχεις όλες αυτές τις τρίχες μπροστά στο πρόσωπο σου φαίνεσαι πιο λαμπερή και ο άλλος μπορεί να προσέξει πιο εύκολα όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά που έχει το πρόσωπο σου.

Επίσης, έτσι φαίνεται και ο λαιμός σου πιο μακρύς. Ο λαιμός είναι άλλο ένα σημείο του σώματος μας που αρέσει αρκετά στους άντρες και όταν είναι έτσι γυμνoς η πρώτη σκέψη είναι τα φιλιά που θα ακολουθήσουν.

5) Τέλος, θα πρέπει να θυμάσαι ότι ναι μεν τους αρέσει να μυρίζουν τα μαλλιά σου, να τα χαϊδεύουν και να τα τραβάνε που και που πάνω στην ένταση της στιγμής, αλλά από την άλλη είναι πολύ ενοχλητικά όταν προσπαθούν να σε φιλήσουν και μπλέκονται με τις τρίχες.

Και ας μην ξεχνάμε και το θέμα του ύπνου, που πάντα πως συμβαίνει αυτό και τα μαλλιά μας είναι μέσα στο πρόσωπο τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ