Πως να οργανώσεις την τσάντα σου

712

Ας πούμε την αλήθεια. Δεν υπάρχει γυναίκα στο κόσμο που η τσάντα της να είναι οργανωμένη σωστά, και να έχει μέσα μόνο τα απαραίτητα. Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να βάζουμε τα πάντα μέσα στη τσάντα μας και να μην πετάμε τίποτα. Γι’ αυτό μέσα στη τσάντα σου μπορείς να βρεις καμία σπασμένη ομπρέλα, αποδείξεις, στυλό που δεν γράφουν, κρέμες χεριών, ένα μαντήλι και πολλά άλλα περιττά πράγματα που δεν έχουν καμία θέση εκεί.

Αν θέλεις να έχεις οργάνωση στη ζωή σου, πρέπει να ξεκινήσεις από τα μικρά πράγματα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να οργανώσεις το πορτοφόλι σου. Διάβασε παρακάτω μερικές συμβουλές για αυτό:

 

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να απαλλαγείς από όλες τις αποδείξεις που δεν θα χρειαστείς (όπως αυτές που πρέπει να επιστρέψεις ένα προϊόν) και όλων των επαγγελματικών καρτών που έχουν λήξει, παλιές ή απλά που δεν θα χρησιμοποιήσεις. Στη συνέχεια, πάρε τις πιστωτικές κάρτες που έχεις και πέταξε όσες έχουν λήξει. Σιγουρέψου ότι η ταυτότητα, η άδεια οδήγησης και άλλα σημαντικά έγγραφα είναι σε ένα σημείο που μπορείς να έχεις εύκολα πρόσβαση. Καθάριζε το πορτοφόλι σου με κάποιο προϊόν καθαρισμού και ένα χαρτομάντιλο ή αν είναι από πραγματικό δέρμα, χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν για το δέρμα και επέκτεινε τη ζωή του ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις περισσότερο.

Μόλις καθαρίσεις το πορτοφόλι σου, ξεκίνησε να βγάζεις τα πράγματα από την τσάντα σου. Χώρισέ τα σε δύο στήλες. Σε πράγματα που χρειάζεσαι μέσα στη τσάντα και σε πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου έξω. Εάν δεν έχεις τσάντα για το μακιγιάζ και για τα είδη του μακιγιάζ σου και είναι χύμα μέσα στη τσάντα σου, τότε αγόρασε ένα τσαντάκι για αυτά, ή βάλε τα σε ξεχωριστή τσέπη. Στην μπροστινή τσέπη (ή εκείνη που είναι εύκολα προσβάσιμη) να βάλεις τα πράγματα όπως το τηλέφωνο, τις τσίχλες, τις επαγγελματικές κάρτες, όλα όσα θα χρησιμοποιείς πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πορτοφόλι σου, το κασκόλ, η ομπρέλα και τα κλειδιά θα πρέπει να είναι το κύριο τμήμα. Επειδή συνεχώς δυσκολεύεσαι να βρεις τα κλειδιά σου στην τσάντα, καλό θα ήταν να κρεμάσεις τα κλειδιά κάπου μέσα στην τσάντα σου για ευκολότερη πρόσβαση.

Έτσι η τσάντα σου θα είναι οργανωμένη. Το κλειδί για να τη κρατήσεις σε αυτή τη κατάσταση, είναι να έχεις μέσα μόνο πράγματα που θα χρειαστείς. Γιατί να κουβαλάς μια ομπρέλα, αν ζεις σε ένα μέρος όπου δεν βρέχει; Άλλαξε τα πράγματα στην τσάντα σου σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες. Αν θα έχει κρύο το βράδυ, τότε πάρε μαζί σου ένα κασκόλ. Εάν είσαι άρρωστη, να πάρεις κάποια ασπιρίνη ή άλλα φάρμακα μόνο σε περίπτωση που δεν αισθάνεσαι τόσο καλά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ