Tο απόλυτο τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή!

513

Σαν την Kendall Jenner μπορεί να μην είμαστε. Και; επειδή έχει δίμετρα, καλογυμνασμένα πόδια, πρέπει να ζηλεύουμε; όχι φυσικά. Αγαπάμε τα άκρα μας όπως κι αν είναι. Ακόμα κι αν έχουν λίγη (ή πολλή) κυτταρίτιδα. Ακόμα κι αν οι αστράγαλοι μας είναι λίγο πιο παχιοί απ’ όσο θα θέλαμε. Ακόμα και αν το ύψος μας είναι κάπου μεταξύ των 1.65cm και 1.70cm. Θα σταματήσω να περιγράφω τον εαυτό μου και θα προχωρήσω στο δια ταύτα.

Ακόμα κι αν δεν έχουμε τις «τέλειες» αναλογίες μοντέλου (ποιος ορίζει τι θεωρείται «τέλειο», ακόμα δεν έχω καταλάβει), υπάρχει τρόπος να «ξεκλέψουμε» μερικούς πόντους. Να κάνουμε τα πόδια μας να δείχνουν πιο «μακριά», άρα και εμείς λίγο πιο ψηλές.

Πολλές γυναίκες της showbiz υιοθετούν αυτό το τρικ, αρκετά χρόνια τώρα για να ψηλότερες δείχνουν στο κόκκινο χαλί ψηλότερες.

Το μυστικό είναι στο «στρατηγικό» styling και στην οπτική οφθαλμαπάτη. Η σωστή απόχρωση παπουτσιών θα κάνει τεράστια διαφορά στη σιλουέτα σου. Φορώντας παπούτσια που ταιριάζουν στην απόχρωση του δέρματός σου, θα προσθέσεις μερικούς πόντους παραπάνω στο συνολικό σου ύψος.

Τα nude παπούτσια που ταιριάζουν με την τονικότητα του δέρματός σου, βοηθούν οπτικά στο να «μακρύνουν» τα πόδια.

Ποιο στιλ παπουτσιών να επιλέξεις
Τα φλατ σε nude απόχρωση θα αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρ’ όλα αυτά, οι nude γόβες θα προσφέρουν περισσότερο «μήκος» στα πόδια, όπως είναι λογικό.

Το στιλ παπουτσιού όμως που λειτουργεί φανταστικά σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα ζευγάρι nude μυτερές γόβες καθώς το σημείο που ξεκινάει η μύτη του παπουτσιού, επειδή είναι μακρύτερο, θα δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση μακρύτερων άκρων.

Τα καλά νέα; Τα nude παπούτσια ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, άρα το πιθανότερο είναι να ταιριάζουν και με όλα σου τα looks. Άλλος ένα (βασικός) λόγος να τεστάρουμε το τρικ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ