Η τραγουδίστρια Γωγώ Βαγενά αναδείχθηκε Μs Universe και Mrs Winner σε Παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στις ΗΠΑ (pics)

592

Ο διεθνής διαγωνισμός Ms World International έλαβε χώρα 19 με 23 Αυγούστου 2019 στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών

Τη χώρα μας εκπροσώπησε η τραγουδίστρια Γωγώ Βαγενά, σύζυγο του γιου της Πόλυς Πάνου. Η ίδια μας λέει “τη χώρα μας είχα την τιμή να εκπροσωπήσω εγώ μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος που μου κοινοποιήθηκε στο instagram. Μου ζητήθηκε βιογραφικό και υλικό από τη δουλειά μου και αφού περάσαμε από casting, μου ανακοινώθηκε ότι μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα”.

Ο διαγωνισμός είχε δυο σκέλη το Msworld International όπου κατέκτησα τον τιμητικό τίτλο Entertainer of the Year. Ενώ στην κατηγορία MsUniverse η χώρα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση και τον τίτλο MsuniverseMrs.

Η Γωγώ Βαγενά συμπληρώνει “Ευχαριστώ θερμά τους celebrityskinstrepkos και την κα Όλγα Καραβερβέρη που με ανέλαβαν ενδυματολογικά, τον hair stylist Ταξιάρχη Πάζιο και την nail artist Φωτεινή Ψυχικού”.

Λίγα λόγια το διαγωνισμό
Αυτός ο διαγωνισμός είναι κάτι περισσότερο από μια εκδήλωση… είναι κάτι περισσότερο από την ομορφιά… Είμαστε ένας «τρόπος ζωής» για τις νέες γυναίκες. Ενδυναμώνουμε μέσα από ένα στέμμα! Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε αυτές τις νέες γυναίκες όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται, να επιδιώξουν επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της εκπαίδευσης, του μοντελινγκ και της ψυχαγωγίας. Είμαστε μια ευκαιρία ευκαιριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ