Ανακάλυψε το ερωτικό σου σώμα: Τα πρώτα βασικά βήματα για να ξεκινήσεις

1699

Δεν μπορούσα να σταματήσω να ουρλιάζω καθώς τα κύματα της ηδονής χτυπούσαν το κορμί μου. Οι μικροί οργασμοί συνέχιζαν να εναλλάσσονται μεταξύ τους ώσπου έλιωσα και χάθηκα σε έκσταση. Οι μόνες σκέψεις που ξεπρόβαλαν στο μυαλό μου ήταν Πως έφτασα σ’ αυτό το μαγικό μέρος; και Που βρήκα αυτόν τον όμορφο-δότη-ηδονής άνδρα;

Νωρίτερα την ημέρα εκείνη συμμετείχα σε μια ομάδα για το ταντρικό σεξ. Ο σκοπός της ομάδας ήταν η ανάπτυξη του γυναικείου οργασμού. Η εκπαιδεύτρια μας ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να πάρει χρόνια για να πετύχει. Όμως για μένα, κατά κάποιον τρόπο, ήδη ξεκίνησε να συμβαίνει. Για έναν περίεργο λόγο ένιωσα ότι κατανοώ τον κώδικά της ηδονής που προσπαθούσε να μας μεταφέρει.

Το γυναικείοι σώμα κρύβει πολλά. Δυστυχώς, οι περισσότερες από μας γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα γι’ αυτό. Το σώμα μας έχει πραγματικά κοσμικές προδιαγραφές ερωτικών δυνατοτήτων. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, όμως, όλα αυτά παραμένουν κλειδωμένα καθώς δεν γνωρίζουμε πως να ξεκλειδώσουμε τη μαγική αυτή πόρτα. Συχνά μας αγχώνει μόνο η ιδέα να μάθουμε, να ερευνήσουμε για να μην επηρεάσουμε αρνητικά τον παρτενέρ μας.

Οι περισσότερες ασχοληθήκαμε με τα σώματά μας στην εφηβική ηλικία. Μένοντας στο ίδιο σπίτι με τους γονείς ξεκλέβαμε λίγο χρόνο στα μέρη που μπορούμε να μείνουμε λίγο μόνες. Κάποιες που κατάφεραν να ανακαλύψουν τις οργασμικές τους ικανότητες έμαθαν να το κάνουν γρήγορα και ήσυχα.

Ήρθε η ώρα όμως να τα αφήσεις όλα ελεύθερα και να μάθεις πως μπορείς να μπεις στις πραγματικές σου σεξουαλικές δυνατότητες. Μάθε στο σώμα σου την εμπειρία των εξωπραγματικών οργασμών ξεκινώντας με 3 απλά βήματα:

Αναπνοή 

Πάρε βαθιές αναπνοές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Οι βαθιές αναπνοές είναι πολύ σημαντικές καθώς μεταφέρουν τα σήματα ηδονής σε όλο σου το σώμα. Επίσης, χάρη στις βαθιές αναπνοές θα αυξήσεις και τη διάρκεια του οργασμού όταν φτάσεις σ’ αυτό. Αυτό που έχεις συνηθίσει είναι να κόβεις την αναπνοή σου στην προσπάθεια ή αναμονή του οργασμού και να μην αναπνέεις βαθιά όταν το νιώθεις!

Φωνή

Δεν είσαι πια στο σπίτι της μαμάς. Μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εξωτερικεύεις περισσότερα με τη φωνή σου. Πρέπει να απελευθερώνεις τους ήχους που σου έρχονται πραγματικά είτε είναι φωνές, είτε κλάμα, είτε γέλιο. Η φωνή σου αποτελεί ένα σημαντικό μέρος αυτής της εμπειρίας. Ο λόγος είναι η απελευθέρωση που θα ξεκλειδώσει το ερωτικό σου σώμα. Και ως μπόνους αυτού μην ξεχνάς πως μονάχα θα αρέσει περισσότερο στον παρτενέρ σου.

Κίνηση

Οι κινήσεις σου πρέπει να συντονιστούν με το ρυθμό των μικρών σημάτων ηδονής που αρχίζεις να νιώθεις. Δεν πρέπει να περιορίζεσαι σε μια συγκεκριμένη κίνηση με σταθερό ρυθμό. Πρέπει να παίξεις με διάφορες ταχύτητες και κατευθύνσεις. Σε οποιαδήποτε στάση μπορείς να συμμετέχεις και εσύ με τη δική σου κίνηση και να προσθέτεις και το δικό σου σώμα στο παιχνίδι. Η κίνηση θα δώσει την εξάπλωση του οργασμού σ’ όλο σου το σώμα.

Οι πιο εξωπραγματικοί οργασμοί είναι οι αργοί και φωναχτοί. Χρειάζονται εξάσκηση, τρωτό και ήρεμο μυαλό. Και ναι, απαιτούν να παίρνουμε την ηδονή μας στα σοβαρά και όχι του παρτενέρ μας μόνο. Εάν ανησυχείς τι θα σκεφτεί εκείνος όταν ξεκινήσεις να αναπνέεις βαθιά, να βγάζεις φωνές και να κινείσαι με διαφορετικούς τρόπους, θέλω να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναικά που χάνει τον εαυτό της στην ηδονή.

Οι άνδρες με τους οποίους έχω κοιμηθεί εγώ νομίζουν ότι έχουν καταφέρει κάτι απίστευτο και νιώθουν πολύ ωραία με τους εαυτούς τους. Νομίζουν ότι χάρη σ’ αυτούς έφτασα σε τόσο δυνατούς οργασμούς. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι αυτοί αλλά εγώ η ίδια, έχοντας εκπαιδεύσει το σώμα μου στους απίθανους οργασμούς με παρατεταμένη διάρκεια.

Σου εύχομαι να εμβαθύνεις την εξερεύνηση του σώματός σου και να μην ξεχνάς τα 3 βασικά στοιχεία: αναπνοή, φωνή και κίνηση. Και να θυμάσαι ότι ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαμβάνεις!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ