Σημάδια που «μυρίζουν» χωρισμό

1042

Πολλές φορές στις σχέσεις, όσο και να προσπαθούμε να παραβλέψουμε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στο «βωμό» της αγάπης, χρειάζεται να γίνουμε ρεαλιστές, να ζυγίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά και να δούμε τι είναι καλύτερο για την εξέλιξη αυτής της σχέσης.

Ποια είναι τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά;

1. Τακτικοί τσακωμοί

Οποιαδήποτε μορφή τσακωμού κάνει τη σχέση κουραστική, γεμάτη γκρίνια και αρνητική ενέργεια.

2. Ερωτήσεις «ανάκρισης»

Ερωτήσεις «γιατί πήγες εκεί;», «πού πήγες;», «με ποιον ήσουν;» ίσως δείχνουν πως υπάρχει μια έλλειψη εμπιστοσύνης και ένα αίσθημα ανασφάλειας.

3. Δεδομένα πράγματα

Καμιά φορά χρειάζεται και λίγη «υγιής» ζήλια που θα τονώσει τη σχέση και το πάθος θα ανακτηθεί. Αν νιώσεις πως ο σύντροφος σου δεν νιώθει ένα ενδιαφέρον για το τι κάνεις στην καθημερινότητα σου, τότε πρέπει λίγο να αναθεωρήσεις.

4. Έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων/στόχων

Δεν εννοούμε φυσικά να έχετε τα ίδια γούστα στη μουσική αλλά το να μην υπάρχει ένα ενδιαφέρον να κάνετε πράγματα στον ελεύθερο χρόνο, από σινεμά μέχρι μια εκδρομή.

Γενικώς, σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν σου λέμε πως αν έχεις τέτοιες ενδείξεις, πρέπει να χωρίσεις. Αν θες όμως να σώσεις μια κατάσταση τότε είναι καλό να το συζητήσεις με τον σύντροφο σου, χωρίς εντάσεις, να βρεις πού είναι το πρόβλημα ώστε να αποφύγεις μια σχέση που δεν είναι και τόσο «υγιής» και για τους δυο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ