Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το σεξ είναι καλύτερο σε ξενοδοχείο

664

Το σεξ σε δωμάτιο ξενοδοχείου δεν αποτελεί “μέγα ζητούμενο” μόνο για τα νεόνυμφα ζευγάρια. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2018 από το Hotel Tonight, σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι το σεξ είναι καλύτερο σε ξενοδοχεία. Kαι δεν είναι τα φρέσκα λινά σκεπάσματα και τα πουπουλένια μαξιλάρια που κάνουν το σεξ του ξενοδοχείου τόσο ξεχωριστό.

Τα αποτελέσματα νέας έρευνας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια συνηθισμένη αιτία είναι ο παράγοντας του νέου, του φρέσκου. Η απομάκρυνση από το δικό σας υπνοδωμάτιο και η διαμονή σε κάποιο καινούργιο μέρος είναι συναρπαστική και αυτό συνεπώς φέρνει μεγαλύτερο ενθουσιασμό στην κρεβατοκάμαρα. Άλλες έρευνες δείχνουν επίσης ότι υπάρχει μια έκρηξη ντοπαμίνης όταν οι άνθρωποι κάνουν σεξ σε ξενοδοχεία, σύμφωνα με τη HuffPost. Η ντοπαμίνη είναι μια χημική ουσία που απελευθερώνεται στον εγκέφαλο όταν κάποιος βιώνει ευχαρίστηση, όπως το σεξ, το φαγητό, μεταξύ άλλων.

Εκτός όμως από την έξτρα ντοπαμίνη, τα δωμάτια του ξενοδοχείου μπορούν να σημαίνουν ότι τα ζευγάρια βρίσκονται σε διακοπές και κάνουν ένα διάλειμμα από το άγχος ή το στρες, τα οποία είναι γνωστό ότι εμποδίζουν τη σεξουαλική σου διάθεση. Η έρευνα του Hotel Tonight διαπίστωσε επίσης ότι η ιδιωτικότητα ενός δωματίου του ξενοδοχείου κάνει την εμπειρία πιο χαλαρωτική και ευχάριστη. Σίγουρα, υπάρχει πολύ λιγότερο άγχος γνωρίζοντας ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου θα σεβαστεί το «do not disturb» (μην ενοχλείτε).

Τα παράνομα ζευγάρια αισθάνονται και αυτά το ίδιο για το σεξ στα ξενοδοχεία καθώς μπορούν να κάνουν σύντομες διαμονές και να αισθανθούν πλήρη ιδιωτικότητα. Η ειδική πάνω σε θέματα σχέσεων Marissa Nelson προτείνει ακόμα και διακοπές σε ξενοδοχεία για να βοηθήσει τους γάμους που έχουν πρόβλημα. Η επιχείρησή της, Ιntimacy Moons, κανονίζει σε ζευγάρια διακοπές στα Μπαρμπέιντος για λίγες μέρες, όπου έχουν την ευκαιρία να επανασυνδεθούν, να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν συμβουλευτικές συνεδρίες που θα τους βοηθήσουν να σώσουν τους γάμους τους.

Μια αλλαγή στο τοπίο, την ιδιωτικότητα και την απομάκρυνση από το καθημερινό άγχος συμβάλλουν στην προτίμηση των ζευγαριών για το σεξ σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ