7 σημαντικά πράγματα που συνήθως μαθαίνουμε πολύ αργά στη ζωή. Καλύτερα αργά παρά ποτέ όμως (vid)

576

Λένε πως η σοφία είναι μια χτένα που αποκτάς όταν έχεις χάσει όλα τα μαλλιά σου. Από την άλλη όμως υπάρχει και η παροιμία «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Αυτά είναι λοιπόν επτά πράγματα που συνήθως μαθαίνουμε αργά στη ζωή. Οπότε κι αν τα μάθουμε, ωστόσο, όλο και κάπου θα μας φανούν χρήσιμα για να βελτιώσουμε την υγεία αλλά και τις προσωπικές μας σχέσεις.

1. Αν θέλεις να κάνεις κάτι που αγαπάς, πρέπει να προσπαθήσεις τριπλάσια από όλους τους άλλους. Μπορεί τα success stories να μας δημιουργούν την εντύπωση πως αρκεί να θέλουμε κάτι πάρα πολύ για να το πετύχουμε, αλλά στην πραγματικότητα η επιθυμία δεν είναι αρκετή αν δεν συνοδεύεται από σκληρή δουλειά. Ακόμα και αν αποτύχουμε όμως, δεν πρέπει να αισθανόμαστε αποτυχημένοι. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι αυτό που αγαπούν περισσότερο στη ζωή τους. Πρόκειται για προνόμιο και όχι για κάτι δεδομένο.

2. Πίσω από τον θυμό κρύβεται πάντα ο φόβος. Είτε αυτό σημαίνει φόβος απώλειας, απόρριψης, ευαλωτότητας. Από τη στιγμή που θα αναγνωρίσουμε τον φόβο, θα είναι ευκολότερο να διαχειριστούμε και τον θυμό – τόσο τον δικό μας όσο και των γύρω μας.

3. Οι καθημερινές μας συνήθειες διαμορφώνουν τον μελλοντικό εαυτό μας. Για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παρατείνονται, τόσο περισσότερο μας αλλάζουν.

Δείτε περισσότερα μαθήματα ζωής στο παρακάτω βίντεο.


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ