Τι να βάλεις στο νεσεσέρ της πασχαλινής σου απόδρασης!

499

Πόσες φορές σου έχει τύχει να καλύπτεις το μεγαλύτερο μέρος της βαλίτσας σου με νεσεσέρ γεμάτα από τα καλλυντικά σου; Επίσης, πόσα καλλυντικά πιστεύεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα σε 3 ημέρες;

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να είναι «ετοιμοπόλεμες» και πάντα εξοπλισμένες, τότε να πω για αρχή ότι σε νιώθω, αλλά ως συνήγορος του διαβόλου, θα παραδεχτώ εν συνεχεία, ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει φορά που χρησιμοποίησα όλα μα όλα όσα προϊόντα είχα πάρει μαζί μου.

Πώς, λοιπόν, θα γλιτώσεις χρόνο και κουβάλημα παίρνοντας πραγματικά μόνο τα απαραίτητα; Τι καλλυντικά να πάρεις λοιπόν στις διακοπές:

1. Κάνε διαχωρισμό
Ανοίγεις το συρτάρι σου και έρχεσαι αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή απόφαση: τι να πάρω μαζί μου; Για να μην αδικήσεις κανένα αγαπημένο σου προϊόν κάνε πρώτα έναν διαχωρισμό που θα φανεί πολύ χρήσιμος. Χώρισε, λοιπόν, τα καλλυντικά σου σε 3 κατηγορίες: αυτά που χρησιμοποιείς καθημερινά, αυτά που χρησιμοποιείς συχνά και αυτά που χρησιμοποιείς σπάνια. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η πρώτη κατηγορία έχει πάντα προτεραιότητα.

Βγάλε τα, λοιπόν, όλα μπροστά σου, δες αν υπάρχει κάποιο που τελειώνει και θες να το αντικαταστήσεις ή αν έχεις ήδη προμηθευτεί κάποιο καινούργιο, να αντικαστήσεις το παλιό.

Έτοιμα τα πρώτα!

2. Σκέψου πρακτικά
Πάρε μαζί σου προϊόντα που λειτουργούν ως 2 σε 1, τα οποία θα σου γλιτώσουν χώρο αλλά και χρήμα. Συγκεκριμένα, αν πάρεις μαζί σου μια παλέτα σκιών σε γήινες ή ροζ αποχρώσεις, αυτές μπορεί να χρησιμεύσουν ιδανικά και ως ρουζ ενώ το καφέ μολύβι ματιών μπορεί με τη βοήθεια ενός πινέλου να γεμίσει τα κενά των φρυδιών σου, κάτι που μπορεί να πετύχεις επίσης με μια καφέ σκιά.

3. Επένδυσε στις travel συσκευασίες (ιδανικές και για χειραποσκευή)
Τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς συνήθως κυκλοφορούν και σε ταξιδιωτικές/πρακτικές συσκευασίες που περιέχουν μικρότερη ποσότητα και γλιτώνουν πολύτιμο χώρο. Επίσης, όταν πρόκειται να έχεις τον περιορισμό των αεροδρομίων, κάτι τέτοιο είναι σωτήριο.

Tip: Δεν ξέρουμε αν θέλεις να κάνεις κάτι ανάλογο με το σαμπουάν ή την κρέμα σώματός σου, οπότε γι’ αυτά τα 2 ίσως κάνουμε τα στραβά μάτια.

Παράλληλα, πολλά προϊόντα κυκλοφορούν σε μονοδόσεις, μία ακόμα έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια.

4. Πάρε μαζί σου τα καλλυντικά-φρουρούς
Ποια είναι αυτά; Το long lasting κραγιόν σου, το primer που θα κρατήσει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου και μια πούδρα για συχνές εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις ένα ιδανικό μακιγιάζ που θα σε κρατήσει όμορφη όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζονται άλλα τόσα προϊόντα προκειμένου να ανανεώσεις το beauty look σου.

5. Αγόρασε ένα μικρό νεσεσέρ
Δε θέλω να νιώσεις ότι ψυχαναγκάζεσαι αλλά αν όσα έχεις επιλέξει δεν χωράνε στο νέο σου νεσεσέρ, κάτι έχεις κάνει λάθος. Αγόρασε το νεσεσέρ σου όταν θα είσαι χαλαρή, χωρίς να νιώθεις πίεση, υπολογίζοντας προσεγγιστικά αν αυτό το μέγεθος είναι το ιδανικό για σένα. Όταν θα έρθει η κρίσιμη ώρα και το φερμουάρ δεν κλείνει τότε το αδειάζεις και αναθεωρείς όσα όλα έβαλες μέσα μέχρι αυτό να κουμπώσει.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ