Τα 6 …πραγματικά απαραίτητα καλλυντικά για τις εκδρομές και τις διακοπές σας

594

Η αλήθεια είναι πως, πολλές από μας, σε κάθε μικρή καλοκαιρινή εκδρομή ή έστω… ημερήσια εξόρμηση, πιάνουμε ό,τι καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης πέσουν  μπροστά μας και τα στριμώχνουμε ασφυκτικά μέσα σε ένα νεσεσεράκι!

Τα περισσότερα από αυτά όμως δεν τα χρησιμοποιούμε ούτε στην καθημερινότητά μας, κάτι που σημαίνει πως… αποκλείεται να μας χρειαστούν τις αμέσως επόμενες μέρες…

Kαι καθώς, κάθε (μα κάθε) φορά διαπιστώνουμε πως τελικά, από όσα φορτωθήκαμε μαζί δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε το ένα τρίτο, ας δούμε επιτέλους…

Ποια είναι τα καλλυντικά και αξεσουάρ που πραγματικά χρειαζόμαστε…

…και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που έτσι κι αλλιώς τα πολλά «φτιασίδια», εκτός των άλλων, είναι και περιττά.

Φυσικά, δεν παραβλέπουμε και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει το κάθε πρόσωπο ή το κάθε δέρμα, κάτι που σημαίνει πως ο κατάλογος αυτός μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απολύτως συγκεκριμένες δικές μας ανάγκες.

1. Μια αντηλιακή με χρώμα και υψηλό δείκτης προστασίας. Είναι ουσιαστικά προϊόν «2σε1» και προσφέρει κάλυψη και προστασία μαζί. Για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες είναι καλό να υπάρχει μια πούδρα για σετάρισμα, όταν χρειαστεί.

2. Concealer για να κρύψεις ατέλειες και κάποια σημαδάκια του προσώπου και ταυτόχρονα να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια που μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί από τυχόν ξενύχτια (!)

3. Δύο αποχρώσεις ρουζ σε φυσικούς τόνους καφέ/μπεζ, ανοιχτού ροζ που μπορούν άνετα να τοποθετηθούν και σαν σκιές και έτσι θα γλιτώσεις από το να κουβαλάς παλέτες σκιών με τα πόσα χρώματα που (λογικά) δεν θα σου χρειαστούν.

4. Mascara!  Αυτό το θαυματουργό προϊόν που… μεταμορφώνει αμέσως το βλέμμα.

5. Lip Balm με χρώμα. Ενυδάτωσε και δώσε χρώμα στα χείλη κάνοντας να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά και τέλος…

…Ένα πολυχρηστικό πινέλο μετρίου μεγέθους για να κάνεις το γνωστό contouring δηλαδή τα «κοψίματα» και με το οποίο μπορείς να τοποθετήσεις και το ρουζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ