Πέντε μυστικά για λαμπερά και γερά μαλλιά

641

πυκνά μαλλιά είναι υπέροχα και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλες. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε όλες είναι ποια είναι εκείνα τα μυστικά που θα μας εξασφαλίσουν πλούσια μαλλιά αν τα εφαρμόζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε!

Στο πιστολάκι βάζουμε φρένο

Φυσικά και τώρα που καλοκαιριάζει θα κάνεις το καλύτερο για την τρίχα σου αν καταφέρεις να περιορίσεις το πιστολάκι και να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν περισσότερο φυσικά.  Μην ξεχνάς πως η «ζημιά» που μπορεί να προκαλέσει το πιστολάκι στην τρίχα σου είναι ανεπανόρθωτη ειδικά αν το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου φυσικά με μια πετσέτα και να τους δώσεις  στιλ με λίγο αφρό ενισχύοντας το φυσικό τους στιλ.

Ενυδατώνουν τα μαλλιά τους

Αν έχεις ξηρά μαλλιά ειδικά τότε πρέπει να φροντίζεις την ενυδάτωση των μαλλιών σου και ένα κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα είναι το καλύτερο που μπορείς να τους προσφέρεις και να ενισχύσεις τόσο την απαλότητα όσο και την πυκνότητά τους.

Δεν τα χτενίζουν όσο είναι ακόμη νωπά

Πρέπει να ξέρεις πως όταν χτενίζεις τα μαλλιά σου όσο είναι βρεγμένα χάνεις πολύ περισσότερες τρίχες από ότι όταν είναι στεγνά και ειδικά αν έχεις λεπτά και αραιά μαλλιά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεις.

Η σημασία του κουρέματος

Αν έχεις λεπτά  μαλλιά διάλεξε ένα κούρεμα είναι αυτό που θα τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά και πιο «γεμάτα» όπως το  καρέ που θα δώσει έξτρα κίνηση και στιλ στα μαλλιά σου.

Βάλε το λαδάκι σου μέχρι την τελευταία του σταγόνα

Το ελαιόλαδο δεν είναι μόνο για το φαγητό σου αλλά βοηθάει τα λεπτά, αδύναμα μαλλιά να δυναμώσουν και άρα είναι η λύση στο πρόβλημα σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις λίγες σταγόνες στα μαλλάκια σου, φροντίζοντας να το απλώσεις καλά από τις ρίζες ως τις άκρες. Άφησε για 20 περίπου λεπτά και ξέβγαλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ