Ρουτίνα ενυδάτωσης: Υιοθέτησε την!

600

Ένα ενυδατωμένο δέρμα πάντα δείχνει πιο λαμπερό και υγιές και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είμαστε εκτεθειμένες στον ήλιο σαφώς περισσότερο, το χρειαζόμαστε επειγόντως.

Πώς θα ανακαλύψεις την απαλότητα και την απόλυτη ανανέωση;

Για για να φτάσεις σε αυτό οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και ακολούθησέ το βήμα-βήμα μέχρι να φτάσεις στο στόχο. Πέρα από τα απλά tips διατροφής και τρόπου ζωής οφείλεις να βρεις δυνατά όπλα για να καταπολεμήσεις την ξηρότητα και να δροσίσεις την επιδερμίδα σου όπως πρέπει.

Μέσα στο καθημερινό σου πρόγραμμα είναι απαραίτητο:

  • Να εντάξεις την ενυδάτωση για να μπορέσεις να απολαύσεις την απαλότητα που θα προσφέρει στο πρόσωπο και στο σώμα σου. Αρχικά εφοδίασε το μπάνιο σου.
  • Ένα καλό αφρόλουτρο θα σε χαλαρώσει, θα θρέψει την επιδερμίδα σου και θα σε ανανεώσει. Μια ενυδατική σειρά περιποίησης μαλλιών θα φροντίσει την τρίχα σε βάθος.
  • Ένα ενυδατικό body lotion ή μια κρέμα σώματος με υπέροχο άρωμα θα κρατήσει τη φρεσκάδα στο σώμα σου για περισσότερη ώρα και θα αφήσει πίσω του μεταξένιο αποτέλεσμα.
  • Φυσικά η ενυδατική κρέμα προσώπου πρωί-βράδυ πρέπει να γίνει μια όμορφη ρουτίνα για να γίνεις κι εσύ ακόμα πιο όμορφη!
  • Μην ξεχνάς να πίνεις νερό!

Μην αφήνεις την ξηρότητα στο δέρμα σου να σε «κυριέυει». Υιοθέτησε τώρα τη παραπάνω ρουτίνα και δες την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ