DIY: Φωσφοριζέ νύχια για… λαμπερές βραδιές!

1180

Το καλοκαίρι φτάνει και είναι συνώνυμο με το χρώμα και την ελευθερία. Συνδυάζοντας αυτά τα δυο, μπορείτε να δοκιμάσετε τα φωσφοριζέ νύχια για τα καλοκαιρινά σας βράδια.

Τα υψηλής ποιότητας, μακράς διαρκείας φωσφοριζέ βερνίκια νυχιών μπορείτε να τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα ομορφιάς, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι.

Δείτε εδώ πως θα φτιάξετε τα δικά σας φωσφοριζέ νύχια σε 6 βήματα

1. Επιλέξτε φωσφοριζέ ακρυλική σκόνη: Υπάρχουν διάφοροι τύποι φωσφοριζέ σκόνης, αλλά θα πρέπει να βρείτε σκόνη ειδικά σχεδιασμένη για ακρυλικό χρώμα ζωγραφικής.

2. Ταιριάξτε τη σκόνη με το χρώμα σας: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό ακρυλικό χρώμα για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ακρυλικής σκόνης. Για να δημιουργήσετε ένα ισχυρότερο χρώμα, ωστόσο, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια απόχρωση χρώματος που είναι κοντά στο χρώμα της σκόνης. Προσοχή! Μην αναμιγνύετε ακρυλικές σκόνες και ακρυλικά χρώματα που είναι σε τελείως διαφορετικές αποχρώσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτα και ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

3. Αναμίξτε τη σκόνη μέσα στο χρώμα: Ανακατέψτε περίπου 115 γραμμάρια ακρυλικό χρώμα με 30 γραμμάρια φωσφοριζέ ακρυλικής σκόνης. Για ευκολία χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο ή πλαστικό αναδευτήρα. Ανακατέψτε απαλά και μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά στοιχεία. Το μέταλλο μπορεί να βλάψει το μείγμα και να το κάνει πολύ πηχτό.

4. Περάστε τα νύχια σας με μια καλή βάση: Η βάση έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα νύχια και να τα κάνει λεία. Το ακρυλικό χρώμα είναι έντονο, έτσι η πιθανότητα να δημιουργήσει προβλήματα στα νύχια είναι μεγαλύτερη από ό,τι με τα συνήθη βερνίκια νυχιών.

5. Βάψτε τα νύχια: Εφαρμόστε το χρώμα στα νύχια σας, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο. Το πινέλο πρέπει να είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με αυτό που υπάρχει σε ένα κλασσικό βερνίκι νυχιών. Εφαρμόστε το βερνίκι νυχιών με ομοιόμορφες κινήσεις. Όταν στεγνώσει το χρώμα, θα έχει ένα ματ φινίρισμα. Μπορεί επίσης να δείτε γραμμές ανάλογα με το πόσο ομαλά θα έχετε εφαρμόσει το χρώμα.

6. Τελειώστε με διάφανο βερνίκι: Το στρώμα διάφανου βερνικιού, θα προστατεύσει το χρώμα. Το ακρυλικό χρώμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο και επιβάλλεται να το προστατεύσετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ