Ρόδι: Το ελιξήριο της νεότητας

649

Το ρόδι, κρύβει μέσα του πανίσχυρες κόκκινες χάντρες υγείας μακροζωίας και ομορφιάς. Είναι ένας καρπός, που χρειάζεται να ψάξεις για να τον βρεις. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται φανατικά από τα αρχαία χρόνια καθώς δεν αναπλάθει και αναζωογονεί απλώς το δέρμα κάνοντας τις ρυτίδες μας να υποχωρούν αλλά και προλαμβάνει το επερχόμενο γήρας με την μέθοδο της αστραπής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι σπόροι του ροδιού είναι ένα πανάκριβο καλλυντικό. Προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Τα έλαια του, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην προστασία μας, από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου απαλλάσσοντας μας από την φθορά που προκαλεί.

Ακόμη αποτελεί ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό  καθαριστικό καλλυντικό της επιδερμίδας μας. Με τους σπόρους του ροδιού, μπορούμε να κάνουμε τέλεια απολέπιση και να ενυδατώσουμε το δέρμα μας σε βάθος.

Μετά από  αναλύσεις, που έκαναν στα εργαστήρια  εντόπισαν , ότι εμπεριέχει τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών: τανίνες, ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ.
Παράλληλα καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικας. Είναι ακόμη πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε, σίδηρο, κάλιο, φυτικές ίνες και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.
Πώς θα το χρησιμοποιήσετε για τις ρυτίδες;
Αναμειγνύετε χυμό ροδιού με ίση ποσότητα ελαιολάδου (π.χ.1 κουταλάκι του γλυκού χυμό από ρόδι με 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο) Απλώνετε στις περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα.
Με συστηματική χρήση, θα δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο ενώ οι δερματικές κηλίδες θα εξαφανιστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ