Τι είναι το rib eye και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις

629

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου το έχεις δει στον κατάλογο κάποιου ακριβού εστιατορίου ή απλώς ενός καλού grill. Rib είναι το γνωστό παϊδάκι, αλλά το eye (μάτι) πού κολλάει;

Το «Rib-Eye» είναι, απλά, το καλύτερο φιλέτο μπριζόλας που υπάρχει. Πρόκειται για το κομμάτι που κόβεται από το μέρος του ζώου που βρίσκεται πάνω στο πρώτο πλευρό, και δεν περιέχει κανένα κόκαλο. Εξαιτίας των άριστων ραβδώσεων που προκαλούνται από αυτόν τον τρόπο κοψίματος στο κρέας, το κομμάτι αυτό είναι γεμάτο γεύσεις και παραμένει μαλακό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Το Rib-Eye είναι καλύτερο στο grill και ψημένο σε medium-rare στιλ, και επιβάλλεται να το δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου, με αυτές ακριβώς τις τεχνικές μαγειρέματος. Δεν θα θέλεις ποτέ ξανά να φας διαφορετικό είδος μπριζόλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ