Γυναικεία απιστία: “Γυναικείο plan b” – Tι ζητάνε όταν απατούν;

115

Η γυναικεία απιστία είναι μεγάλο κεφάλαιο και όχι απλά μια ξεπέτα. Η γυναίκα που απατά κάτι ψάχνει

Το κακό είναι ότι 9 φορές στις 10 τρώει καινούργιο παραμύθι και καταλήγει ξανά με τον κακό λύκο ή την κακιά μητριά ή την νεράιδα που το ραβδάκι έληξε…

Μπορεί το βάρος της απιστίας να κουβαλούν συνήθως οι άντρες, φαίνεται, όμως, που ούτε οι γυναίκες είναι μονογαμικά όντα. Αντιθέτως, βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση του «καλύτερου».

Γυναικεία απιστία: “Γυναικείο plan b” – Tι ζητάνε όταν απατούν;

Σε αντίθεση με τους άντρες, όμως, που απιστούν λόγω σαρκικών κινήτρων, οι γυναίκες δεν απατούν παρορμητικά για «το πάθος της στιγμής», αλλά πολύ συνειδητοποιημένα και… με σύστημα!

Εκεί το κάνουν περισσότερο τα ζευγάρια – Λίστα ηδονής με τα πιο hot spot

Νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Τέξας, υποστηρίζει πως οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες από τη φύση τους να αναζητούν συνέχεια τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα των παιδιών που θα φέρουν στον κόσμο ακόμα και όταν βρίσκονται σε σχέση. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι όταν μια γυναίκα δεν ικανοποιείται πλήρως από τον σύντροφό της, ξεκινά άμεσα την αναζήτηση του επόμενου τη στιγμή που το ταίρι της δεν έχει καταλάβει το παραμικρό! Πρόκειται στην ουσία για το γυναικείο «plan B» που μπαίνει σε εφαρμογή όταν ένας άντρας δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της.

Κάπως έτσι, μια γυναίκα είναι δυνατό να απατήσει τη σχέση της προκειμένου να… τεστάρει τον επόμενο και –γιατί όχι;- να πάρει τελικά τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον προηγούμενο.

Κοίτα με στα μάτια – Αν μπορείς…

Μήπως τελικά η ανδρική απιστία είναι πιο… ανώδυνη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ