Χάρτης απιστίας – Θες να ξέρεις από που θα σου΄ρθει;

198

Χάρτης απιστίας: Συνήθως το κέρατο είναι αντρικό προνόμιο, ή μάλλον οι γυναίκες ξέρουν να κρύβονται τόσο καλά, ώστε σπάνια γίνονται αντιληπτές

Βέβαια, είναι κοινώς αποδεκτό, ότι όταν μία γυναίκα αρχίσει να ενδιαφέρεται για έναν άλλον άντρα, η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση έχει αρχίσει, εν αντιθέσει φυσικά με τους άντρες που μπορούν να κερατώνουν αιώνια, χωρίς να χωρίζουν.

Χάρτης απιστίας: Πώς επιλέγουν την «άλλη», με την οποία θα απατήσουν τη σύντροφό τους οι άνδρες και πώς επιλέγουν τον «άλλον» οι γυναίκες και γιατί;

Το 99% των ανδρών αποκάλυψε ότι είτε απάτησε είτε σκέφτηκε να απατήσει τη σύζυγο/σύντροφό του. Όσο για την ιδανική «άλλη γυναίκα», την περιγράφουν μεν ως «μυστηριώδη και σαγηνευτικό πειρασμό», αλλά, από τους 1.300 άντρες που ρωτήθηκαν, το 27% θα επέλεγε να απατήσει τη σύντροφό του με κάποια που γνωρίζει ήδη, μια φίλη.

Το 23% των ανδρών θα ήταν ικανοποιημένο δίνοντάς το σε μια ξένη σε ένα ταξίδι, με στόχο, όπως είπε, να αισθανθεί πιο «ευτυχισμένο» τον γάμο του και όχι να τον καταστρέψει.

Για τους περισσότερους άνδρες, το μη ικανοποιητικό κρεβάτι στη σχέση φαίνεται ότι είναι το κίνητρο στην αναζήτηση μιας εξωσυζυγικής περιπέτειας, αλλά και μια προσπάθεια να ανάψουν ξανά τη φλόγα της ερωτικής ζωής τους με τις συντρόφους τους.

Χάρτης απιστίας – Θες να ξέρεις από που θα σου΄ρθει;

Αυτό το επιχείρημα είναι το βασικό κίνητρο και της γυναικείας απιστίας.

Οπως καταγράφει η έρευνα, το 39% των γυναικών υπήρξε άπιστο και το 35% έχει σκεφτεί την απιστία, το 54% των γυναικών κεράτωσε τον σύντροφό του μετά την απόκτηση παιδιού και το 43% το επέλεξε καθαρά ως μια σωματική εκτόνωση.

Τέλος, οι άνδρες γενικά αποφεύγουν τις συναδέλφους τους, τους οποίους προτιμά ωστόσο το 15% των γυναικών για να απιστήσει, ενώ το 17% φαντασιώνεται ότι το κάνει με τον διευθυντή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ